Intuisjon, din veileder. Del 3: energi.

Vi mennesker er energivesen og kan blant annet innhente informasjon gjennom auraen vår, det elektromagnetiske feltet som er utenfor vår fysiske kropp. Gjennom å jobbe med ulike energier og lære seg å gjenkjenne dem, kan du innhente informasjon på mange forskjellige plan.

La meg forklare nærmere. Vi har vel alle kjent på ulike stemninger når vi kommer inn i et rom. Går du inn i en kirke når det er begravelse, vil du kunne kjenne den trykkede stemningen, uansett om du er i relasjon med menneskene eller ikke. Går du inn i en kirke og det er et bryllup, vil du kjenne en oppløftende og kjærlighetsfylt energi. Går du inn i et rom og det har vært en krangel, vil du kunne kjenne det som et ubehag i egen kropp. Ved å observere, uten å selv gå inn i dramaet eller følelsene, vil du lære deg å kjenne igjen de ulike energiene, til de ulike sinnsstemningene.

En annen energi som du kanskje kjenner igjen, er når mennesker kommuniserer fra hjertet? Det kan være gjennom musikk, bøker, dans, tale eller annen form for formidling. Når du gjenkjenner dette kan du også gjenkjenne når mennesker lyver eller ikke er ekte mot deg. Du kan også ved hjelp av energigjenkjenning la intuisjonen vise deg når du er i fare. Eller motsatsen, hvilke personer har en energi som resonnerer i deg og gjør deg godt.

Planter, dyr, ånder, vesener fra andre dimensjoner, naturvesener m.m. utstråler også energi. Når du åpner opp og dette blir en sannhet for deg, vil du kunne øve på å kjenne forskjell, ikke bare mellom plante- og dyreenergi, men også mellom ulike arter og individer. Du vil kunne ta i mot informasjon og kommunisere med artene og vesenene ved å stille deg inn på deres energi og “lese” signalene.

Hva har dette med intuisjon å gjøre? For meg er auraen et verktøy for dypere kontakt med intuisjonen. Ved å ha et stort energileksikon i egen aura, er det lettere å ta signalene fra intuisjonen selv. Du kjenner hva som er din energi og hva som er andres, og kan lese informasjon fra den. I forrige blogginnlegg skrev jeg om tegn som hjelp til din indre stemme og at tegnene kan komme fra hvem som helst og hva som helst. Ofte fletter det seg sammen. Det vil si at du kan bli oppmerksom på eksempelvis et dyr. Du kjenner igjen at det er intuisjonen som gjør deg oppmerksom på dyret. Du stiller deg inn på energien og kan ved hjelp av intuisjonen lese budskapet.

La meg ta et eksempel. I 2014 var jeg på gravideyogautdanning i Sverige. Vi var 50 kvinner fra 18 ulike land og 3 av deltakerne var gravide. Siste dagen skulle vi overraske disse tre med en liten seremoni. Kursholderen ba oss finne små gaver fra naturen eller fra noe vi hadde med oss. I sekken min fant jeg 3 lapper med teksten til sangen “Long time sun”. Jeg fant ut at jeg skulle fargelegge disse i ulike farger og gi dem som gaver. Jeg gikk til en fin plass ute i solen. Med en gang jeg begynte å fargelegge, kom en liten øyenstikker og satte seg på t-skjorten min, som lå på bakken. Han tok oppmerksomheten min. Jeg hadde lyst å ta bilde, men var redd for å skremme den bort. Ved å stille meg inn på energien, kunne jeg kjenne at redselen var ubegrunnet. Den ønsket å være der og jeg fikk tatt noen bilder før jeg gikk tilbake til fargejobben. Det var som om øyenstikkeren fortalte meg at den ville sitte der til jeg var ferdig. Jeg tok inn at den ville “velsigne” eller “lyse lykke over” lappene med sangteksten. Øyenstikkeren satt med avslappede vinger, i ro på t-skjorten, de 15-20 minuttene det tok å dekorere lappene. Intuisjonen min tok inn at jeg skulle dandere og ordne rundt lappene, for å kunne ta et fint bilde. Da jeg var fornøyd, fløy øyenstikkeren og satte seg på ene pennen og slo vingene ned mot lappene. Jeg kunne kjenne energien forandre seg til en kraftig kjærlighetsfølelse. Den satt slik en liten stund og sendte sine lykkeenergier, før den lettet og fløy der i fra. Jeg foreviget øyeblikket på bildet nedenfor.

Øyenstikkeren gav fra seg en fantastisk energi som fylte meg med kjærlighet og som jeg tok i mot med glede. Når vi vet at alt er energi, er det også lettere å kjenne hvilken energi som resonnerer og som vi ønsker i livene våre. Hvilke mennesker tapper deg og hvem løfter deg? Hvem vil du da omgås? Hvilke dyr tiltrekker du deg? Er du i en jobb som gir deg energi? Hva foretrekker du å gjøre som gir deg energi? Hvor i naturen henter du best energi?

Som svar på siste spørsmål, er det for meg fjellet og aller helst høyfjellet, uten telefondekning. Energiene fra denne ville naturen ladder meg mer enn noe annet. Jeg kan laddes fra havet, skogen og annen natur, men fjellet resonnerer med selv essensen i meg selv. Derfor legger jeg inn fjelltid gjennom hele året. Mest på egen hytte, men på sensommeren lokker nomadelivet meg og jeg har lengre vandringer i høyden. Disse vandringene er et bevist valg jeg tar, ikke bare for å hente energi, men for å enda lettere være tilkoblet intuisjonen. I naturen er vi alle nærmere oss selv, siden vi også er ren natur. I tillegg tar som sagt disse vandringene meg bort fra telefon og internett. Jeg kan ha fokus på meg selv og de mest basale behovene. Gå fra A til B, lage maten jeg bærer på ryggen, legge til rette for en god plass å sove. Ellers bare nyte naturens skjønnhet, men også utfordringer gjennom vær og terreng. Her tømmes hodet, ideene og veien videre i livet viser seg og den indre stemmen gir innsikt og visjoner.

Førstkommende fredag tar jeg med samarbeidspartner Kjell, fra Divine Energy, på en ukes fjellvandring. Her skal vi ladde batteriene og ta inn nye energier for høstens lærlingesamlinger og kurs, slik at vi kan yte vårt høyeste og beste potensiale. Har du ønske om å bli lærling, ligger det ute et kjempetilbud for neste års kull, oppstart i februar 2024: https://nordstjernabarneyoga.com/laerlinger-2024/ Ikke nøl med å ta kontakt…..men husk, jeg er offline fra fredag og en uke fremover. Svarer deg så fort jeg er tilbake 😉

Ønsker deg en energifull sommer.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close