Lærlinger 2024

Intuitive Nordstjerner, kull 4, oppstart 22.02.2024.

Er du gira på dyp selvutvikling? Vil du tilegne deg verktøy for livet, som hjelper DEG å stå stødig i livets opp og ned turer? Verktøy som hjelper deg å følge intuisjon, og som du kan dele videre med barn og voksne.

Nordstjerna tilbyr lærlingeplass til 11 heldige.

Benytt deg av et stort Early bird tilbud, meld deg på før 12.11.23. og få eventyråret til bare 33 000,- hvis hele beløpet betales, 35000 om du ønsker å dele opp beløpet,(ordinær pris 44 000). 1 års online/samlingsbasert studie. Beløpet kan deles opp i månedlig eller andre inndelinger som vi avtaler. 

Verdi 77 000,-.

Hva forventes av deg:

 • Stille med et åpent og nysgjerrig sinn. Et ønske og vilje til å dypdykke i deg selv, hvor lek er i hovedfokus.

Hva får du:

 • Undervisning og opplæring i alt materiale fra Nordstjerna:
 • Eventyrreisen, YOGA for barn, 5 moduler.
 • Regnbuereisen, inngår i modul 1 i Eventyrreisen, YOGA for barn
 • Eventyrreisen, YOGA i skolen, 7 moduler.
 • Bokstavreisen, YOGA for barn, inngår i Eventyrreisen, YOGA i skolen.
 • Materialpakke: Bøkene: Eventyrreisen, yoga for barn og Eventyrreisen, yoga i skolen, samt yogakortene: Bokstavreisen, Yoga for barn og Regnbuereisen.
 • 3 samlinger av 4 og 5 dager, på Pippira Siida i Ballangen. Personlig healing inkludert i hver samling. Samling 1: 9-12.mai 2024, samling 2: 26-29.september 2024 og samling 3: 5-9.februar 2025. (Rimelig overnatting og mat kommer i tillegg.)
 • Opplæring i hvordan holde yoga for barn
 • Opplæring i hvordan undervise voksne om barneyoga
 • Opplæring i chakrasystemet
 • Elementene: jord, vann, ild, luft og eter
 • 10 kropper
 • Yogisk filosofi
 • Zoom-møter: felles hver annen uke
 • Zoom-møte en til en: 2 privattimer med Tove-Iren i løpet av utdanningen, verdi 1850×2. 3 privattimer med Kjell Roger Olsen. Ønsker du flere kan de kjøpes til rabattert pris: 1250,-
 • Medlem i lukket FB-gruppe, hvor du får tilgang på hjelp underveis.
 • Healing underveis i studiet i ulike former
 • Opplæring i seremonier for selvutvikling knyttet til naturen.

Hovedkursholder: Tove-Iren Kvanmo, pioner i barneyoga i Norge

 • Lærer
 • Kundaliniyogalærer, med steg 2 videreutdanninger
 • Deva-yogainstruktør
 • Gravideyogalærer
 • Barneyogalærer og grunder av Nordstjerna Yoga AS
 • Forfatter
 • Healer og medium
 • Utdanning i Peruansk sjamanisme

Medlærer og healer: Kjell Roger Olsen, Divine energy.

Ved fullført utdanning kan du undervise barn og voksne i Nordstjernas barneyoga. Du kan holde kurs for voksne med Nordstjernas materiell, som tar 10% for bruk av materialet. Du får kjøpe kursmaterialet for videresalg med 10% avslag i pris. Vi ser på muligheter for videre samarbeid i Team Nordstjerna.

Ved interesse: ta kontakt med Tove-Iren Kvanmo for avtale om personlig samtale. Tlf: 98641888 eller mail: t-kvanmo@online.no.

Hege, som tar andre års fordypning hos Nordstjerna, forteller om lærlingeopplegget.

Påbygningsår: Superstjerner

Oppstart 20.02.24

Et år for deg som allerede har tatt 1. eller 2 år som lærling. I påbygningsåret fortsetter du å jobbe i deg selv, men med større fokus på å utvikle deg selv som lærer. Du vil ha tilgang til alt kursmaterialet fra første året, slik at du kan fortsette å leke deg både med barneyogaverktøyene og chakraene.

10 kropper: Vi dykker på dypet inn i 10 kropper. En kropp for hver måned. Sjelskroppen, negative sinnet, positive sinnet, nøytrale sinnet, fysiske kroppen, gloriaen, auraen, praniske kroppen, subtile kroppen og den lysende kroppen. Til hver av kroppene får du en meditasjon som du oppfordres til å legge inn i din daglige praksis. Vi du ha mer, bruker du videoer fra 1.årets pensum. På denne måten får du en føring fra oss, og kan ut fra egen intuisjon legge til det som passer i øyeblikket.

Bedriftsbygging og markedsføring: Du vil få hjelp til å bygge videre på egen bedrift og tilgang til å markedsføre via Nordstjernas sosiale medier. Vi åpner opp for at dere kan sende inn eksempelvis blogg eller vlogg, som vi deler via nettsiden. Dere vil inviteres til podcaster og annen form for markedsføring.

Barneyogahelgekurs for voksne: Du vil få maler på hvordan du kan holde barneyogakurs for voksne med Nordsjernas materialer. En mal som bygger på Eventyrreisen, YOGA for barn og en med Eventyrreisen, YOGA i skolen. Du får malene som en hjelp og kan legge inn/bygge på med din egen stil.

Rammeplaner og læreplan for skolen: Jeg og Margaret Heldor sitter i barnegruppen i Norsk Yogalærerforbund. Vi har med yogabriller gått gjennom planverkene for SFO, barnehage og skole. Vi har utformet dokumenter hvor vi knytter ulike deler av planverkene til yoga, som en hjelp til de som jobber i systemene. Disse dokumentene får du som lærling.

Teambuilding: I samarbeid søker vi midler til felles prosjekter som eksempelvis familieretreat for alle lærlingene. De som ikke har familie å ta med, danner en lærlingefamilie. Vi åpner også opp for andre former for samarbeid. Nordstjerna har allerede tråkket opp en bred sti og fått et godt omdømme. Vi inviterer dere, som kjenner det riktig, å gå sammen med oss videre. Her vil du kunne fortsette å bygge ditt eget unike konsept, fra det grunnarbeidet Nordstjerna allerede har lagt. Grunnmuren er der, du/vi bygger huset.

Intuitiv healing: Intuitiv, intensjonsbasert healing er spesielt godt egnet for grupper, men like effektivt en til en eller som selvhealing. Du lærer å jobbe ut fra hjertet med nullpunktsenergi, ved hjelp av intuisjonen. Basert på det nå så velkjente happy place og din sterke intuisjon, leser du rommet og setter tydelige intensjoner. På denne måten åpner du opp for forandring gjennom bevisst tilstedeværelse. De som har gått healingkurs vet at man ikke får sende healing uten at mottaker har gitt sitt samtykke, men gjennom bevisst tilstedeværelse gir man individet muligheten til å gå gjennom forandring, hvis og når det er klar for det, fordi vi gjør egentlig ingen ting. Vi åpner bare opp for muligheter. Du vil oppleve at dette ikke bare er et verktøy for å hjelpe mennesker som har det vondt, men faktisk en energetisk Leatherman som kan brukes på alle arenaer i livet.

Holde sirkler og seremonier: Du vil få grunnoppskrifter i hvordan holde sirkler og eksempelvis bålseremoni, for deg selv og andre. Seremoniene bygger videre på den intuitive healingkunnskapen.

Sjamanvandring: Hva kan naturen vise deg om dine egne utfordringer? På en Sjamansk vandring opplever vi oss selv og våre mønstre gjennom naturens speilinger mens vi går i skog og fjell. Vi får muligheten til å møte og jobbe oss gjennom våre utfordringer, og vi få øve oss på å være der for hverandre uten å legge oss i den andres prosess. I løpet av en av samlingene bruker vi en god formiddagsøkt på denne reisen til en vakker destinasjon. Husk bare at det er reisen som er målet, ikke sluttpunktet.

Samlinger: Det vil være 3 samlinger, 2 av 4 dager og den siste med 5 dager.

 • Første samling dykker vi inn i temaet Lifestyles and lifecycles, hvor du gjennom tilbakeblikk på store begivenheter i livet, får en dypere forståelse av sykluser på 7, 11 og 18 år. Med denne lærdommen vil du også stille sterkere i deg selv, i forhold til sykluser som ligger foran deg.
 • Andre samling belyser vi temaet Autentic relationships. Dette løfter frem dyp kunnskap rundt relasjonen til deg selv og relasjoner til andre.
 • Tredje samling står Concious communication på programmet. Bevisst kommunikasjon har større og større verdi i dagens samfunn. I deg selv ved å kjenne igjen hva som er ego og hva som er intuisjon og hvilke verktøy du har til rådighet. Til andre ved å vite når du skal kommunisere gjennom å snakke og når skal du kommunisere stillhet.

Zoom-møter og 1-1: Det blir som vanlig zoom-møter hver fjortende dag, og du får to 1-1 møter med Tove-Iren og tre 1-1 møter med Kjell, som du kan disponere som du vil.
Ved behov kan du kjøpe ekstra sesjoner til redusert pris.1250,- for enkeltsesjoner og 1111,- pr sesjon ved kjøp av 3 eller flere på en gang. Ordinær pris 1850,- pr sesjon.
(Lærlinger får absolutt best pris😊) 

Pris for utdanningen

33000,- ved engangsbetaling

35000,- ved oppdeling, du velger selv hvordan du deler opp

Bindende påmelding med 14 dagers angrerett.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close