Kurs

Eventyrreisen, YOGA med barn

Kursbeskrivelse for Eventyrreisen, YOGA med barn:

Barneyogakurs for voksne. Ønsker du å lære teknikker som hjelper barn å mestre dagens stressende samfunn? Da ER disse kursene noe for deg. Jeg holder kurs i 2 moduler. Modulene er enkeltstående og du trenger ikke ha tatt modul 1 for å ta modul 2. Jeg skreddersyr også kurs til barnehager, skoler og lignende, etter bestilling

Modul 1 Eventyrreisen

Modul 1:
Introduksjonskurs i barneyoga, alderstrinn 1-10 år. Kurset passer for mødre, fedre, lærere, barnehageansatte, trenere eller de som på annen måte har barn i sin hverdag.

Bli med meg på en helg full av yogalek og lærdom, hvor jeg introduserer deg for boka mi: Eventyrreisen, YOGA for barn, samt kortene: Bokstavreisen, YOGA for barn.

Du får lære hvordan du kan lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag. Hovedelementene er: pust, oppvarming, yogaeventyr, samarbeid, avspenning og meditasjon. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga.

Modul 2 Eventyrreisen

Modul 2:

Introduksjonskurs i barneyoga, alderstrinn 1-10 år. Kurset passer for mødre, fedre, lærere, barnehageansatte, trenere eller de som på annen måte har barn i sin hverdag.

Bli med meg på en helg full av yogalek og lærdom, hvor jeg introduserer deg for boka mi: Eventyrreisen, YOGA i skolen, samt kortene: Bokstavreisen, YOGA for barn.

Du får lære hvordan du kan lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag. Hovedelementene er: pust, oppvarming, yogaeventyr, samarbeid, avspenning og meditasjon. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga.

Familieyoga

Kursbeskrivelse: Familieyoga

Har du lyst å gjøre yoga sammen med noen du er glad i? Familieyoga bygger tilstedeværelse med hverandre, samarbeid, motorikk, glede og mestringsfølelse.

Kom og bli med på en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar pusten med og lander ned på yogamatta. Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens vi lar yogaøvelsene føre oss inn i eventyrland. Vi lar yogamatta forvandles til et fredfull sted, hvor ro og avspenning står i fokus, og hvor kroppen blir slapp. Like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust som du alltid bærer med deg.

Hvis du ønsker kurs på din hjemplass, i din barnehage eller skole, er det bare å ta kontakt. Jeg skreddersyr opplegg ut fra behov. Nordstjerna barneyoga er alltid åpen for nye eventyrreiser.

2 tanker om “Kurs

 1. Ønsker informasjon om kurs i Tromsø 😊

  1. Hei Elin
   Legger ved info nedenfor. Det er et lite forbehold på kurssted, får avklarert i løpet av juni. 8yogashala venter på svar om de får beholde lokalet. Hvis jeg må bytte lokale kan det hende at kurset blir å starte tidligere på lørdag også.

   Du må bare spørre hvis du lurer på noe mer. Du finner meg også under Nordstjerna barneyoga på FB, hvor du kan få oppdateringer på barneyoga. Håpe vi sees på kurs.

   Barneyogakurs for voksne, Tromsø.
   Bli med meg på en helg full av yogalek og lærdom, hvor jeg introduserer deg for boken min; Eventyrreisen, yoga for barn. Du får lære hvordan du kan lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag.

   Hovedelementene er: pust, oppvarming, yogaeventyr, meditasjon. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga. Kurset passer godt for foreldre, barnehageansatte, lærere. Ja, rett og slett alle som har barn i sin hverdag.

   Som kursdeltaker får du 10% rabatt på boka, Eventyrreisen, Yoga for barn.

   Dato: 11.-13. oktober
   Tid:
   Fredag 18.30-20.30
   Lørdag 11.30-16.30
   Søndag 10.00-13.00

   Pris 1900 kr
   Earlybird kr 1700 kr før 14. juli

   Påmelding til t-kvanmo@online.no. Påmeldingen er bindene. Du blir registrert påmeldt når kursavgiften er betalt. Betal via vipps 98641888, Tove Iren Kvanmo. Merk Eventyrreisen. Du kan også få tilsendt faktura.

   Yogalærer: Tove Iren Kvanmo.

   Anbefaling fra Mona Østli, Lillehammer: Min opplevelse var at yoga for både store og små er helt magisk. Tove Iren er tilstede, ekte og genuint interessert i barn og mennesket generelt, du blir møtt på en trygg og god måte, og der er det rom for å være akkurat sånn du er. Hun er en super god formidler, jeg er inspirert og jeg anbefaler henne på mitt sterkeste🙏🏻❤️🌻

   Mvh Tove Kvanmo

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close