Kurs

Kurssteder for Eventyrreisen, YOGA med barn, 2019/2020

Lillehammer: 14.02.-16.02.20. Påmelding og info

Leknes: 21.02.-23-02.20. Påmelding og info

Trondheim: 20.03.-22.03.20. Påmelding og info

Isdalstø: 17.04.-19.04.20. Påmelding og info 

Oldedalen: 02.10.-04.10.20. Påmelding og info

Kurssteder for Familieyoga,  2020:

Lillehammer: 14.02.20. Påmelding og info

Leknes: 22.02.20. Påmelding og info

Isdalstø 18.04.20. Påmelding og info

Oldedalen 02.10.20. Påmelding og info

Kursbeskrivelse for Eventyrreisen, YOGA med barn:

Er du mor, far, lærer, barnehageansatt eller på annen måte har barn i din hverdag? Ønsker du å lære teknikker som hjelper barn å mestre dagens stressende samfunn? Da ER dette kurset noe for deg.

Bli med meg på en helg full av yogalek og lærdom, hvor jeg introduserer deg for Eventyrreisen, yoga med barn. Kurset er bygget på mine bøker: Eventyrreisen, YOGA for barn og Eventyrreisen, YOGA i skolen, samt kortene Bokstavreisen, YOGA for barn.

Du får lære hvordan du kan lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag. Hovedelementene er: pust, oppvarming, yogaeventyr, samarbeid, avspenning og meditasjon. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga.

Velkommen til en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar med pusten og lander ned på yogamatta. Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens vi hopper med kenguruen på jakt etter lykken. Vi kler på oss manetdykkerdrakt og reiser til havets bunn på skattejakt. Vi lar yogamatta forvandles til en fredfull trehytte, hvor ro og avspenning står i fokus, og hvor kroppen blir slapp. Like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden, og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust som du alltid bærer med deg.

Kursbeskrivelse: Familieyoga

Har du lyst å gjøre yoga sammen med noen du er glad i? Familieyoga bygger tilstedeværelse med hverandre, samarbeid, motorikk, glede og mestringsfølelse.

Kom og bli med på en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar pusten med og lander ned på yogamatta. Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens kler på oss manetdykkerdrakt og reiser til havets bunn på skattejakt. Vi lar yogamatta forvandles til en fredfull strand, hvor ro og avspenning står i fokus, og hvor kroppen blir slapp. Like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust som du alltid bærer med deg.

Hvis du ønsker kurs på din hjemplass, i din barnehage eller skole, er det bare å ta kontakt. Jeg skreddersyr opplegg ut fra behov. Nordstjerna barneyoga er alltid åpen for nye eventyrreiser.

2 tanker om “Kurs

 1. Ønsker informasjon om kurs i Tromsø 😊

  Liker

  1. Hei Elin
   Legger ved info nedenfor. Det er et lite forbehold på kurssted, får avklarert i løpet av juni. 8yogashala venter på svar om de får beholde lokalet. Hvis jeg må bytte lokale kan det hende at kurset blir å starte tidligere på lørdag også.

   Du må bare spørre hvis du lurer på noe mer. Du finner meg også under Nordstjerna barneyoga på FB, hvor du kan få oppdateringer på barneyoga. Håpe vi sees på kurs.

   Barneyogakurs for voksne, Tromsø.
   Bli med meg på en helg full av yogalek og lærdom, hvor jeg introduserer deg for boken min; Eventyrreisen, yoga for barn. Du får lære hvordan du kan lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag.

   Hovedelementene er: pust, oppvarming, yogaeventyr, meditasjon. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga. Kurset passer godt for foreldre, barnehageansatte, lærere. Ja, rett og slett alle som har barn i sin hverdag.

   Som kursdeltaker får du 10% rabatt på boka, Eventyrreisen, Yoga for barn.

   Dato: 11.-13. oktober
   Tid:
   Fredag 18.30-20.30
   Lørdag 11.30-16.30
   Søndag 10.00-13.00

   Pris 1900 kr
   Earlybird kr 1700 kr før 14. juli

   Påmelding til t-kvanmo@online.no. Påmeldingen er bindene. Du blir registrert påmeldt når kursavgiften er betalt. Betal via vipps 98641888, Tove Iren Kvanmo. Merk Eventyrreisen. Du kan også få tilsendt faktura.

   Yogalærer: Tove Iren Kvanmo.

   Anbefaling fra Mona Østli, Lillehammer: Min opplevelse var at yoga for både store og små er helt magisk. Tove Iren er tilstede, ekte og genuint interessert i barn og mennesket generelt, du blir møtt på en trygg og god måte, og der er det rom for å være akkurat sånn du er. Hun er en super god formidler, jeg er inspirert og jeg anbefaler henne på mitt sterkeste🙏🏻❤️🌻

   Mvh Tove Kvanmo

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close