Rana Yogafestival 1-3. september

Etter århundrets sommer her i nord og rekordmange dager i fjellet, er jeg fulladdet og klar for høstens kurs og samlinger. Til helga braker det løs med hele 5 barne- og familieyogaklasser på Rana yogafestival. Så gøy at Yoga Biret Studio gir plass til yogier i alle aldre. Sjekk ut klassene ved å trykke deg inn på knappen.

Yogabiret studio feirer sitt 10-års jubileum med denne nydelige festivalen. Det er lagt opp til yogaklasser for alle aldre. I tillegg til mine klasser finner du blant annet gravide- og babyyoga, ashtanga, yoga nidra, gongbad og senioryoga. Min samarbeidspartne Kjell Roger Olsen, ved Divine energy vil også være på plass og tilby healinger. Du kan få info og bestille timer direkte på mail: kjell@olsen.ac eller tlf: 90534724.

Håper vi sees og jeg er takknemlig om du deler info <3

Vil avslutte med å sende deg masse kraftige og gode fjellenergier fra fjellene i Nord.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close