Kontakt

Nordstjerna Barneyoga er en drøm som vokser frem, fra et liv, med et brennende ønske om å være en ressurs i barns liv. Jeg, Tove Iren Kvanmo, drømte allerede som tenåring om å bli lærer. Livet ville det slik, at jeg ble mamma til Martine, bare 20 år gammel. 2,5 år etter kom Adrian og de to vakkerskattene, ble mitt hovedfokus i noen år. I 2004 var jeg klar for et steg videre i drømmen og tok lærerskolen, det var nå tid for å involvere flere barn i mitt liv.
Læreskolen ble tatt desentralisert, mens jeg samtidig jobbet som vikar i skolen. Å jobbe i skolen gav meg mye, men jeg opplevde at skolesystemet ikke gagnet mange av barna. Jeg følte at det verken var tid eller resurser for det JEG ville gi barn. Da yogaen kom inn i mitt liv, begynte jeg å ta yogaverktøy inn i skolen, til stor glede for elevene mine. Jeg prøvde meg frem og barna ble mine læremestre. Det ble tydelig at barn trenger teknikker som kan hjelpe dem å mestre seg selv. Teknikker for å finne ro og sortere følelser. Rett og slett verktøy som hjelper barna å stå stødig, i seg selv, i et ellers kaotisk samfunn.
I 2015 sluttet jeg som lærer i skolen, for å vie tiden til å være yogalærer og nå barna gjennom yoga. Jeg brukte mine erfaringer og skrev boka; Eventyrreisen, YOGA for barn (2017). Ei bok som har barnehagebarn som hovedmålgruppe. I januar 2019 fulgte jeg på med yogakortene; Bokstavreisen, YOGA for barn. Ny bok; Eventyrreisen, YOGA i skolen ble lansert i november 2019 og jeg kjenner at jeg er der jeg ønsker å være i livet. Jeg lever drømmen om å gjøre en forskjell for fremtidens voksne, en forskjell som er med på å skape en bedre verden.

Tove Iren Kvanmo
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close