Glade aprildager

Påsken ble ikke helt som jeg forventet og bokstavlig talt litt mørk for min del. Det som skulle bli 14 dager i fjellet med skiturer hver dag, ble innepåske på hytta, med gardinene trukket for vinduene.

Hva skjedde?

Søndag før påske fikk jeg smerter i høyre øyet. Hmmm, hva skal dette bety tenkte jeg. Som alltid når kroppen sier i fra om at noe er galt, stiller jeg meg selv lyttende på dens signaler. Med healer Kjell sammen med meg på hytta, ble healing i gang satt og smertene avtok, men i dagene som fulgte hadde jeg tendenser til tåkesyn. Tirsdagen kom min kjære datter fra Oslo og opp på fjellhytta. Onsdagsmorgen var tåka fremfor øyet blitt til grøt. Intuisjonen sa meg at her trengtes lege. Det ble både optikerundersøkelse, legevakt, 30 mils Tromsøtur og 113 den dagen. Første responsen på å bli sendt til Tromsø var stor skuffelse og jeg fikk virkelig bruk for bevist tilstedeværelse. Jeg tillot meg å være skuffet, ringte min datter Martine og avklarte med henne og omstilte meg på at nå er det slik det er. Hyttekosen med Martine blir utsatt, øyet mitt trengte hjelp.

De to siste timene på vei til Tromsø økte smertene på. Fremme på hotellet fikk jeg virkelig kjenne på egen verdi og motstridende tanker. Klokka var ti på kvelden og jeg kjente på at lege ikke kunne vente til skjærtorsdagsmorgen. Tanker som: «jeg kan ikke forstyrre leger så sent på kvelden» og «hold ut, du MÅ vente til i morgen» kvernet i hodet. Magefølelsen så «få hjelp NÅ». Jeg lyttet til intuisjonen, Kjell ringte 113 og øyelege ble forstyrret i sitt hjem og kalt inn til sykehuset. Hissig regnbuehinnebetennelse ble konstatert og behandling satt i gang. Tilbake på hotellet, utslitt etter lang dag, kjente jeg på takknemlighet for å be om hjelp og få det. Smertene stilnet av medisinen og øynene kunne hvile.

Med lukte øyne begynte en indre film å spille på innsiden. Jeg befant meg i fjellet og jeg så 7 ulver som vandrer foran meg. Filmen var så tydelig som om jeg skulle sett den på TV, og jeg ble forundret fordi dette ikke er noe som har vært vanlig i mitt klarsyn. Jeg har kjent mer på klarviten og klarfølt, slik at jeg gjennom følelsene har «kjent bildene». Jeg skjønte at her er det transformasjoner på gang og at nye former for klarsyn er på tur inn. I dagene som kom fortsatte indre bilder å dukke opp, som biter av et puslespill. Hele puslespillet er enda ikke kommet, men jeg er tilstede i det som er og lar det ta den tiden det trenger.

Når jeg er inne på tid. En av planene jeg hadde for påsken var å kjøre supertilbud på onlinekursene mine. Putte alle 3 i en pakke og gi 1. års tilgang, med 60% avslag, bare 4444,- inkludert materialpakke. Jeg kom så langt at jeg fikk annonsert en gang. Jeg hadde tenkt å dele info om dette hver dag, noe som ikke ble noe av. Derfor har jeg utvidet tilbudet til HELE april, for å nå ut med info til dere. Her finner du utdypende info om kursene, samt påmelding: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/445455

Er du en av de som allerede har tatt et av kursene og har materialet, vil jeg gi deg et spesialtilbud på 2222,- for samme tilgangen som ovenfor. Du kan repetere om du ønsker på kurset du har tatt, samt dykke inn og leke med to nye kurs. Ta kontakt med meg direkte for å få spesialtilbudet.

Ønsker alle en strålende uke, med godt ut- og innsyn 😉

2 tanker om “Glade aprildager

  1. Håper du er blitt bedre Tove og ser fram til høsttreningen 🥰❤️

    1. Myyye bedre og ser virkelig frem til høsttreningen.

Legg inn en kommentar

Oppdag mer fra

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close