Eventyrreisen

Eventyrreisen, YOGA i skolen

Eventyrreisen, Yoga i skolen er en bok med hovedmålgruppe barn 5-10 år. Den kan brukes som veiledningsbok for voksne, eller barna kan ved hjelp av bilder og tekst bruke den selv. Boka er knyttet opp mot kunnskapsmålene for 1-4. trinn, slik at øvelsene kan integreres i skolen.

Velkommen til en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar med pusten og lander inn i lek og læring. Her får barna utfolde seg på egne premisser, i en tradisjon der konkurranse ikke er i fokus.Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens vi følger med Frosken som flytter hjemmefra. Vi kler på oss vinterklær og hilser på alle dyrene i Skinnvotten. Vi drar med Adrian på jakt og samarbeider to og to med fjellet Stetind. Vi leker med alfabetet gjennom morsomme yogafigurer og vi slapper av, til kroppen blir slapp, like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden, og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust for helse og livsmestring. En pust som du alltid bærer med deg.

Eventyrreisen boka viser korleis yoga tilbyr verktøy som inneber fokus på pust, rørsle-posisjonar (asanas) og meditasjon. Boka kan sterkt anbefales!

Ingunn Hagen, Professor, Institutt for psykologi, NTNU

Eventyrreisen, YOGA for barn

Eventyrreisen, Yoga for barn er en yogainspirasjon for barn i førskolealder. Boka er ment som en veiledning til deg som er førskolelærer eller barnehageansatt. Boken er også en fin inspirasjon til lærere, SFO-ansatte og foreldre, eller barna kan ved hjelp av bilder og tekst bruke den selv.

Velkommen til en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar med pusten og lander ned på yogamatta. Her får barna utfolde seg på egne premisser, i en tradisjon der konkurranse ikke er i fokus.

Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens vi hopper med kenguruen på jakt etter lykken. Vi kler på oss manetdykkerdrakt og reiser til havets bunn på skattejakt. Drar på oppdagelsesreise med en ekte prinsesse og flyr med blåmeisen opp til Håfjelltrollet. Vi lar yogamatta forvandles til en fredfull trehytte, hvor ro og avspenning står i fokus, og hvor kroppen blir slapp. Like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden, og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust som du alltid bærer med deg.

Bokstavreisen, YOGA for barn

Bokstavreisen, yoga for barn inneholder 58 alfabetkort med yogaøvelser. Det er to kort til hver bokstav, et kort til den lille bokstaven og et til den store. Kortstokken inneholder også 2 instruksjonskort.

Yogakortene er laget for bruk i barnehage, skole og hjem. De er allsidige ved at de inneholder bokstaver, yogaøvelser, instruksjoner på rim, ekstra tips, samt at navnet på øvelsene står på både norsk og engelsk. 

• Yogaøvelsene styrker og utvikler både grov- og finmotorikk.

• Yoga øker energinivået.

• Yoga eliminerer stress.

• Gjennom yoga utvikler barna fysisk og mental styrke.

• Barna utvikler kroppsbevissthet, både for egne og andres kropper.

• Yoga fremmer empati og tålmodighet.

• Yoga øker selvtilliten og gir mestringsfølelse.

• Barna utvikler balanse og fleksibilitet.

• Barna utvikler samhold og evnen til å fokusere og lytte, både til seg selv og andre, noe som igjen øker sosial kompetanse.

Produktene bestilles via mitt kontaktskjema.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close