30% Barneyogainstruktør Hokksund

Vi ønsker velkommen til deg som er mamma, pappa, bestemor, bestefar, lærer, barnehagelærer eller på annen måte har barn i din hverdag. Vi gir deg en helg fylt med lærdom gjennom lek og du trenger ingen forkunnskaper. Her er yogaen perfekt så lenge du lytter til deg selv og kroppen din. Vi kjører 30% avslag i uke 36.

Det er mange ulike grunner til at mennesker tar Nordstjernas instruktørutdanninger. Noen gjør det for å pleie sitt eget indre barn. Noen ønsker å dele til barn de møter gjennom jobben sin. Noen er foreldre og vil gi egne barn verktøy for livet. Ja, for det er nettopp det barneyoga er. Verktøy for å håndtere tanker og følelser. Verktøy som gir selvtillit og bevissthet rundt pust og kropp. Verktøy for livets opp og nedturer.

I helga hadde jeg 5 yogaklasser på Rana yogafestival, hvor jeg inspirerte små og store på barne-og familieyoga. Fikk tilbakemeldinger fra flere foreldre at dette var verktøy som de hadde savnet i foreldrerollen. De så for seg hvordan de kunne bruke familieyogaen hjemme, ikke bare for å gi barna gode verktøy, men også for dem selv. Flere spurte om det var mulig å ta barneyogautdanning uten å ha yogakunskaper fra før og svaret mitt er JA. På våre helgekurs får du grunnleggende opplæring slik at du kan komme i gang ut fra ditt ståsted og dine ønsker.

Har også fått en del tilbakemeldinger om at folk har større utfordringer med økonomien, enn det de har hatt tidligere. Vi ønsker å legge til rette for at flere skal ha mulighet å være med og kjører derfor dette knalltilbudet denne uka. Vårt hjertebarn er å nå ut til flest mulig mennesker, slik at flest mulig barn får tilgang til viktige verktøy, for livet i et samfunn i kaos. Fred starter i oss selv.

Kjenner du at du vil være med oss å leke i Hokksund? Trykk deg inn på linken for utdypende info og påmelding. DU er hjertelig velkommen.

Vil avslutte innlegget med ordene fra ei jente på 7 år, etter familiyoga med mamma, pappa og søster på 9 år. Hun stilte seg fremfor meg og strålte. Kikket meg rett i øynene og sa: “jeg føler meg fri”.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close