Har du styggen på ryggen?

3 uker av hyttedrømmen er gått og de fleste dagene har vært gode, men i går hadde jeg en drittkveld, med mange vonde tanker og følelser som trykka på. Nordstjerna er i stadig vekst og det har kommet mange gode tilbud for neste år. Tilbud som kommer til å kreve at jeg går langt utenfor komfortsonen igjen. Når store endringer er på vei, kommer styggen på ryggen og viser seg frem, også kalt egoet. Den apa i hodet som ønsker å holde deg innenfor komfortsona og bortenfor vekst. Heldigvis har jeg sluttet å høre på styggen, og ved hjelp av egne verktøy rister jeg han av ryggen og ønsker de positive forandringene velkommen.

I dag går det mye bedre og jeg har tatt meg tid til å reflektere over mitt eget liv. Hva ønsker jeg mer av og hva kan jeg si adjø til. Vekst for Nordstjerna er for meg en selvfølge å drømme inn, noe som også gir meg selv vekst. For videre vekst trenger jeg gode samarbeidspartnere/team og her er lærlingeprogrammet gull verdt. Lærlingene ønsker også å skape forandring og være en del av eksplosjonen av muligheter, som nå legger seg til rette med Nordstjerna. I Nordstjerna får jeg være kreativ og skapende, samt lære videre til andre, noe som gir meg stor glede. For å unngå “voksesmerter” trenger jeg en velfungerende kropp, så jeg ønsker å bruke tid på egen yoga, meditasjon og trening i naturen. Dette igjen styrker meg mentalt slik at styggen på ryggen kan gå å ta seg en bolle.

Jeg innser at akkurat nå lever jeg ut det jeg ønsker mer av. Ved å tilbringe 3 måneder på fjellet i mørkeste tida av året har jeg tid til både kreativitet, samt pleie av kropp og sinn. Jeg kan ivareta lærlingene via zoom og ønske nye lærlinger velkommen. Jeg kan skape avtaler med samarbeidspartnere og videreutvikle prosjekter.

Tilbake til: kjenner du styggen på ryggen? Lar du han styre ditt liv eller sitter du selv i førersete? Er du en av dem som har dragning mot lærlingeutdanningen, men lar negativ selvsnakk stoppe deg? Da kan en uforpliktende samtale hjelpe deg å belyse og forstå den motstanden du opplever. Ønsker du samtale, ta kontakt på t-kvanmo@online.no. Husk å lagre mailadressen min, slik at svaret ikke havner i søppelpost.

Jeg sitter her på fjellet og venter på nettopp deg.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close