Takk

7 uker med giverglede er gått og vi sitter igjen med dyp takknemlighet. Med ene hånden har vi gitt til dere som følger med på Nordstjerna, og med andre hånden har vi tatt i mot fra fjern og nær. Vi er sprekkferdige av lyst til å fortelle om alt som legger seg til rette i 2024, for her åpnes store muligheter for Nordstjernateamet og ikke minst barneyoga i Norge.

Vi hadde i disse 7 ukene ønsket å opplyse mer om utdanningen som starter februar 2024, men det har strømmet på med tilbud om samarbeid og oppdrag, så det ble ikke rom for det. Derfor tar vi en 8.uke hvor lærlingeopplegget får stå i sentrum hele uken, og hvor earlybird tilbudet får fortsette. Søndag 19.11. klokken 11:00 kjører vi gratis webinar/info/stille spørsmål møte via zoom. Meld meg her eller på t-kvanmo@online.no om du vil delta og jeg sender deg zoomlenke. Det blir gjort opptak slik at om du ikke har mulighet søndag, meld meg likevel og du får tilsendt video av møtet.

En strålende søndag ønskes til deg, fra oss her på Håfjellet.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close