Skinnvotten som yogaeventyr

I dag får du gratis eventyrstund fra Håfjellet, med meg og Dina. Filmen som deles gir meg godfølelse i hjertet. Tantepia Dina og jeg har hatt mange fine yogastunder i fjellheimen og det føles fint å dele dem videre.

Skinnvotten er et Ukrainsk folkeeventyr som mange gjenkjenner. Det er flittig brukt i både barnehager og skoler, også av meg. Eventyret er oversatt til norsk av Alf Prøysen og jeg har fiffet det litt opp med supre yogaøvelser. Ta med deg barn i din omkrets og kos dere sammen med meg og Dina.

I skrivende stund sitter jeg på Håfjellet. Mitt drømmeprosjekt er i gang og jeg skal bo her til slutten av januar, da Oslo yogafestival venter. Her jobber jeg med prosjekter og yogamateriell for 2024 og det er mye bra i vente, som jeg gleder meg til å dele.

Skinnvotten er et eventyr som også ligger på Nordstjernas medlemsportal, sammen med mange andre videoer med yoga for barn. I 7 uker med giverglede kan du få oppdage portalen for bare 77,-, for 7 ukers medlemskap. Du finner info og påmelding her: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/221274

Ønsker deg en fortsatt strålende uke.

Tove-Iren <3

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close