Barneyogauke, uke 7 med giverglede

I syvende uken deler vi eventyr, meditasjoner, pusteøvelser og mye mer. Til hjem, barnehager, skoler og alle dere som vil leke med oss. Lærlingene til Nordstjerna har tatt utfordringen og vil være med å gi.

I de kommende dagene vil vi levere videoer som kan vises direkte til barn og voksne. Få med deg familie, barna i barnehagen, på skolen eller andre arenaer og lek med oss hele uken i gjennom. Vi vil gi dere inspirasjon i bøtter og spann.

Pusten er det aller viktigste verktøyet vi har og ved å bevisstgjøre barn på pust, vil de lettere kunne takle livets ned og oppturer. Jeg vil starte denne uken med å dele Harepust, en pusteteknikk som er rensende og oppkvikkende.

Harepust

I helga tok jeg med givergleden på Østlandsk lærerstevne og fikk dele barneyoga med rundt 60 personer. 60 voksne fra barnehager og skoler, som igjen kan dele videre til haugevis av barn. Tenk hvor store ringvirkninger DET gir. Jeg blir så full av glede og kjærlighet etter slike helger og får lyst til å synge min egen kjærlighetsmeditasjon med dere. Bli med meg og Luna på: Æ e glad og æ e god.

I morgen vil min eventyrlige lærling Annelie dele et yogaeventyr om Løven og musa. Annelie har en fantastisk og behagelig stemme, som tar både små og store på en eventyrlig yogaøkt. Heng med i morgen og del med alle du kan.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close