Autentiske relasjoner

Har du en autentisk relasjon til deg selv? Lever du ut drømmene dine og følger din egen vei?

Velkommen til uke 6 i 7 uker med giverglede. Fra forrige uke hvor temaet var kommunikasjon, tar vi temaet videre til den aller viktigste kommunikasjon, den du har med egen intuisjon. Med andre ord, det å være autentisk og leve ut fra hjertet.

Å leve ut fra hjertet handler om å ta lederskap i eget liv, sette seg selv i førersetet. I skrivende stund er jeg på Håfjellet, på starten av en av mine store drømmer. Intuisjonen har ledet meg hit på et 3 måneders opphold, hvor jeg fikk vite at kreativiteten og skriving skal stå i sentrum, men ingen detaljer. Ved å ta steget og reise opp hit sist lørdag, har det allerede begynt å komme ny informasjon om hva som er i vente. Det fyller meg med glede og iver. Det blir noen spennende måneder.

Da andre års lærlingene var samlet for en drøy uke siden, jobbet vi med autentiske relasjoner, samt bevisstgjøring på egen utvikling. Siste dagen ble de utfordret på å se på hva utdanningen har gjort for dem, samt sette seg på ledermatta og kjenne etter hva de ville dele. De tok utfordringen på strak arm, selv om de var slitne etter 4 dager med læring og selvutvikling.

Under utdanningen skaper vi rom for at alle skal kunne kjenne på uansett hvilke følelser som dukker opp. Noe som også var tilfelle under delingen. Så da slipper jeg til disse eventyrlige lærlingene, med en liten intro fra meg selv:

Har du en drøm om å leve etter intuisjonen og levere bærekraftige verktøy til barn? Sjekk ut lælingeutdanningen med oppstart i februar, vi kjører også tilbud her i 7 uker med giverglede: https://nordstjernabarneyoga.com/laerlinger-2024/

Ha en strålende kveld <3

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close