Divine energy om intuisjon

Uke 6 i 7 uker med giverglede og denne uken er temaet intuisjon. Lytter du til din?

Drømmer, tegn, energi og realisering er intuisjonsemner som jeg har skrevet om i tidligere innlegg. I dagens innlegg forteller Kjell, fra Divine Energy hvordan han opplever intuisjonen.

Intuisjon, magefølelse, sjette sans, indre veiledning; kjært barn har mange navn. Men det går ut på det samme – noe i deg som gir deg informasjon om ting du ikke har forutsetning for å vite noe om. Det høres kanskje rart ut, men er absolutt virkelig, og vi har alle denne “stemmen” i oss. Informasjonen kan komme via alle sansene, og da vi var små var det en naturlig del av virkeligheten vår. Vi så bilder eller filmer for vårt indre øye, kjente lukter, hørte stemmer, kjente på kroppen eller følte på oss noe. Eller vi uttrykte visshet om noe – vi bare visste. Ofte ble det vi formidlet avfeid som fantasi da de voksne ikke delte, og dermed ikke kunne bekrefte opplevelsen, så med tiden lærte vi oss å ikke ta inn disse inntrykkene. Vi ga slipp på evnen. Men den ligger latent i oss og kan trenes opp igjen med riktig fokus og bevisst tilnærming.

Så hvordan kommuniserer intuisjonen med oss? I dagliglivet vil den oppleves som en forsiktig guide som varsomt dytter oss i riktig retning, og når vil lærer oss å lytte og følge veiledningen vil vi ledes på veier som løfter og gir utvikling. Det vil ikke alltid oppfattes som logisk av egoet, men stol på at hvis det føles lett så er det som regel rett. Når du tar det neste naturlige steget vil intuisjonen siden vise deg neste rette steg, osv. Gjennom øvelse der du lærer deg å ta inn signalene og får tillit til at det stemmer, vil intuisjonen bli tydeligere og mer “høylytt” og det vil bli lettere å følge den. Der egoet roper og skriker med frykt og begrensninger vil intuisjonen føles veldig diskret i forhold. En indre viten om at dette er riktig. Det er derfor den er så vanskelig å følge når man først gjenoppretter kontakten med den. Men du kan være sikker på at hvis det følger ubehag med en tanke eller innskytelse så er det egoet som plaprer, ikke intuisjonen.

Min egen intuisjon har alltid vært sterk, men i en periode de siste årene mistet jeg den litt av syne da fokuset har vært på å utvikle andre aspekter ved min bevissthet. Det har ikke vært feil, da alt har sin tid, og gjensynsgleden når jeg nå gjenopptar kontakten er fantastisk. I min jobb med mennesker er en sterk og tydelig intuisjon gull verdt. Den viser meg mange ganger hva som er utfordringen hos klienten uten at denne er bevisst det selv. På denne måten kan jeg feks hjelpe mennesker å forløse traumer og blokkeringer fra tidligere i livet, ting som har ligget i underbevisstheten deres og hindret dem i å leve det livet de lengter etter.

Intuisjonen er altså en fantastisk følgesvenn, og jeg ønsker at du kan styrke kontakten med din, sånn at også du får tilgang til all informasjonen som er tilgjengelig for deg, utenfor bevisstheten din.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close