Egoet, den største bremseklossen for glede og utvikling.

Vi er vår egen største fiende, og det er i beste mening at vi saboterer oss selv.

Egoet er en del av bevisstheten vår som gjør kontinuerlige trusselvurderinger av alt vi opplever. En vakthund som ser til vår overlevelse. Å passe på at vi ikke kommer ut for fare er en god ting, men hvis trusselbildet er lavt eller fraværende blir egoet «arbeidsledig» og begynner å skape falske trusler sånn at det har noe å beskytte oss mot. Hvis vi ikke vet om dette og lytter til egoet, havner vi i en sirkel der egoet forsterkes og tar større og større plass i bevisstheten vår. Dette hindrer vår livsutfoldelse, skaper angst, depresjon og uro, og leder til at livskvaliteten går ned.

Lær litt om hvordan egoet styrer oss og hva du kan gjøre for å komme ut av dets klamme grep:

Ønsker deg en strålende fredag.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close