Gruffalo blir til barneyogaeventyr

Stafettpinnen ble sendt videre, Anette lærling tok i mot og vi fortsetter sammen med giverglede. Dagens innlegg er til dere som er nyskjerrig på barneyogaeventyr, og som enten er nyskjerrig på hvordan de blir til eller ønsker lære å lage egne.

I blogginnlegget: Fra drøm til virkelighet, lovte jeg å dele prosessen med å gjøre boka Gruffalo om til barneyogaeventyr. På lærlingesamling i helga tok Anette over givergleden og viser dere her neste steg i eventyrprosessen.

Uke 7, i 7 uker med giverglede, kommer til å bli barnas uke, hvor vi deler ut eventyr og ulike former for yoga for barn. Følg oss videre.

Til slutt vil jeg fremsnakke Bokstavreisen, YOGA for barn som er helt unike yogakort. Bruksområdene er mange. Barnehager, hjem og skoler over hele Norge roser dem opp i skyene. Ønsker du å kikke nærmere på dem, kanskje gi dem til noen i julegave eller investere i dem til eget bruk? Du finner mer info her: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/196676

Ha en nydelig tirsdag. Nå stikker barneyogadronninga til tannlegen for å få krona si 😉

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close