Eventyrlige lærlinger vg2

4 dager med besøk fra nord, sør, øst og vest av eventyrlystne 2.års lærlinger. Utladdet av inntrykk og med et brett smil om munnen. Å undervise er det aller beste jeg vet og jeg har vært helt i kursboblen disse dagene. Lærlingene har fått all min oppmerksomhet og nå har jeg lyst til å dele litt fra samlingen med dere.

Lærlingene fikk i oppgave å drømme inn noe fra barneyogaen de ønsket å dele. Mikis Olsen fikk sin inspirasjon da vi var på fjelltur. Vi så masse ulike dyrespor og naturfaglæreren i meg våknet til liv. Da vi kom over groper hvor rypa hadde ligget i dokk, våknet eventyrskriveren i Mikis. Som barnehagelærer har hun god erfaring med at barna setter pris på en god bæsjehistorie. Hva er vel da bedre enn ei rype som graver seg ned i snøen, bæsjer i gropa og legger seg på bæsjen for å holde på varmen?

Følg med videre i 7 uker med giverglede og få tilgang til Mikis barneyogaeventyr når det er ferdig og spillt inn.

Hege ønsket å fortelle litt fra sine opplevelser som lærling og vi fant oss et eventyrlig vakkert sted oppfor Pippira Siida. Bli med inn i granskogen om du ønsker.

I morgen er det mandag og starten på uke 5 i 7 uker med giverglede. Her vil vi sette fokus på kommunikasjon og jeg vil starte uken med å dele en fantastisk feminin yogaøkt med dere. Vi sees i morgen.

1 tanke om “Eventyrlige lærlinger vg2

  1. Takk for nok en magisk samling. Denne helgen må jeg bruke litt mer tid på å fordøye. Takk for all støtte, klemmer, veiledning og lune blikk. Du og Kjell er one of a kind🫶🏻

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close