Ann-Margrethes hjertevei

Takknemlighet er noe jeg kjenner på hver dag, men slik har det ikke alltid vært. Tilbake i tid da jeg levde innenfor samfunnets rotterace, hadde jeg mange dager ikke tid eller overskudd til å kjenne noe annet enn tomhet. Hvordan er det med deg, er takknemlighet en del av ditt liv?

En av mine hjertebarn for tiden er min “one of a kind” lærlingeutdanning, som gir meg vanvittig mye takknemlighet. Tenk å være så heldig å få undervise 15 fantastiske mennesker, fra ulike deler av Norges land. 15 personer som gir meg så mye glede i livet, vær og en på sitt unike vis.

I 7 uker med giverglede har jeg utfordret lærlingene til å hive seg med på å dele, ut fra hvor de er i livet her og nå. Karoline, fra min egen hjembygd Ballangen, har allerede delt og nå er Ann-Margrethe, fra Borkenes, klar for å vise seg frem.

Ann-Margrethe er bildende kunstner, kunstterapaut og healer. For meg er hun en spennende sjel som stadig vekk viser frem nye sider ved seg selv. En blomst som åpner opp og springer ut. Nå er hun i gang med eget foretak og vil bidra i givergledeukene med noen knalltilbud på behandlinger og kunstverk.

Hjertebarnet til Ann-Margrethe er å følge egne drømmer og hun brenner for det kreative i mennesket. Hun ønsker å leve i flyt med seg selv gjennom egen bedrift, og samtidig dele fra sin skattekiste med alle de som kommer til henne.

Ann-Margrethe forteller:

Kunstterapi: Jeg tilbyr deg å tilføre farge i tilværelsen og bevisstheten. Du får eksperimentere – leke med farger – utforske og lære deg selv å kjenne gjennom tegning og maling. Kunstterapi passer for alle aldre og er alltid i to timers sesjoner. Barn bearbeider verden gjennom lek og denne terapiformen støtter opp i bearbeidelsen. Jeg er utdannet kunstterapaut ved Sattva Kunstterapautiske institutt.

Valgt kroppsarbeid: Her kan du velge mellom pust, bevegelse, meditasjon, yoga, intuitiv healingmassasje eller healing. Sammen lager vi et opplegg som hjelper deg på best mulig måte. Jeg er her for å hjelpe deg å se din egen fremgang og oppleve godfølelsen når kropp og sinn heles. Målet med våre sesjoner er at du, gjennom å øke din bevissthet på gode og positive energier, skal lære deg selv å kjenne slik at du får god flyt i hverdagen din. Mine sesjoner kan hjelpe deg ved traumer/problemer, kroppslige plager og er fornyende for psyken. Ved bestilling av flere sesjoner tilbyr jeg rabatt. I forbindelse med 7 ukers giverglede får du en 8 sesjoners velværepakke for kun kr 1977,-.

Mvh. Ann-Margrethe Landen. Sjekk ut Ann-Margrethes massasje og terapirom: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063559389501 eller kontakt på tlf: 96957699.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close