Hjertets vei

Walking the path of gratitude: gratis hjerteyoga

Uke 4 handler om å leve ut fra hjertet og få hjelp til kjenne hva som er ego/styggen på ryggen og hva som er intuisjonen. I dag har jeg lyst å gi deg en gratis hjerteyogaserie som du finner nederst i innlegget.

Britt-Ellen takket ja til giverglede og forteller sin historie, om hvordan hun virkeliggjorde det hun anså som en uoppnåelig drøm. Jeg var så heldig å få lov å gå med henne på denne drømmeveien og er evig takknemlig for opplevelsen vi fikk sammen. Både fra den verden alle ser og den eventyrlige.

Fantastisk og uhøytidelig stillbilde, tihi 😉

Å leve ut fra hjerte handler om å tørre og drømme, men også tørre å begynne gå skrittene mot drømmen. Da er det godt å vite hva som er forskjellen på ego/styggen på ryggen og intuisjon. Denne uka vil jeg ta deg med inn i et av mine “hjertebarn”: lærlingeutdanningen. Til helga samles 2.års studenter her i Ballangen på Pippira Siida og jeg kommer til å utfordre dem i giverglede, som vil gagne deg.

Før vi kommer så langt ønsker jeg deg hjertelig velkommen til uke 4, i 7 uker med giverglede, med en gratis hjerteyogaøkt. Denne kan du gjøre noen ganger i løpet av uken, gjerne hver dag om du ønsker. Yoga handler om å styrke deg selv i å kunne møte livets opp og nedturer, med stødighet og trygghet i hjerte. Enjoy.

Er du nyskjerrig på hva lærlingeutdanningen er, kan du finne informasjon her: https://nordstjernabarneyoga.com/laerlinger-2024/. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat, jeg lytter gjerne og hjelper deg med dine spørsmål.

Hjertelig klem fra Tove-Iren

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close