Lev nu dö sen

Noen dager er tyngre enn andre for å komme seg opp av senga. I dag var en slik dag for meg. Tung i kroppen og tung i sinnet. Satte meg på yogamatta, men kjente at kroppen ønsket annen bevegelse. Spotify ble åpnet og Miss Li lyste mot meg med sangen: Lev nu dö sen. Jeg lar kroppen komme opp og danser rundt i stua, synger med en groggy morgenstemme, mens jeg kjenner kroppen og humøret våkner. Kattene smittes av den lekne energien og begynner å springe etter hverandre stua. Deres hopp og sprett får frem latteren min og jeg kjenner på takknemlighet. Tenk hvor lite som skal til for å snu fra tung til lett. Med litt hjelp fra Miss Li og kattene er jeg klar for å starte dagen med lett kropp og glede i hjertet.

I dag har jeg lyst å dele fra prosessen i drømmen om å “overvintre” i fjellheimen. Hvordan gikk det fra drøm til virkelighet og hva må til av action for å få alt på plass til starten av november. Så dette innlegget er for deg som vil la deg inspirere til egne drømmer, og selvfølgelig ekstra inspirerende for de som liker natur og hytteliv.

I neste video får du bli med til min fjellheim, nordlysets rike, og se noe av det som skal til for å la drømmen min bli til virkelighet.

God hjelper i Kjell fra Divine Energy.

Kjenner jeg har lyst til å dele en liten snutt til slutt, med en uhøytidelig Tove-Iren, som svinger seg til Lev nu dö sen. Liker du sangen finner du Miss Li på spotify 🙂 Ha en strålende dag. Karpe diem/grip dagen.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close