Tren bestemmelsesmuskelen

Denne uka er det tid for å kontakte ilden i deg og ta action. Det nytter ikke bare å sitte og kjenne inn drømmene sine. Det trengs også å ta balanserte og stødige steg for å nå målet. En kombinasjon av å lytte inn til intuisjon og aktivere ut i verden.

I dag tilbyr jeg en gratis Kundaliniyogaøkt, som hjelper deg å få kontakt med og styrke bestemmelsesmuskelen. Videoen brukes til vanlig i lærlingeutdanningen, hvor de har lært om nakkelås og rotlås. Forklaringene på hva det er mangler i instruksjonen, så derfor tar jeg det her.

Nakkelås: nakken holdes rak, slik at den blir en naturlig forlengelse av ryggraden.

Rotlås: brukes i avslutningen av øvelsene som instruert i videoen. Den gjøres ved å trekke sammen anusmuskulatur, underlivsmuskulatur og nederst i magen. Det blir som å presse energien fra bekkenbunn opp gjennom ryggraden.

Bli med og gjør så godt du kan. Husk at yoga er perfekt til en hver tid, så lenge du lytter til kroppen din. Gjør gjerne yogaserien flere ganger i løpet av uken.

Kriya/serie for navlechakra

Nå skal jeg ta action for en av mine drømmer. En del av dagen skal brukes til å frakte nødvendig mat og utstyr opp på hytta mi i Håfjellet, for å klargjøre til 3 måneder “overvintring” i fjellheimen. Alt fra julegaver til fiskeboller er med på dette lasset. Vil ønske deg en strålende dag, med god kontakt til navlepunktet.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close