Hjelp til selvhjelp

7 dag med hjelp til selvhjelp er gått og informasjonen om hva neste uke skal inneholde begynner å melde seg. Intuisjonen er en herlig følgesvenn, som gir veien videre når det er klart.

I dagens inspirasjonsvideo har jeg bedt med samarbeidspartner Kjell, fra Divine energy. Han hadde utfordringer med å ta inn og være tilstede i naturen, slik han kunne da han var yngre. Han drømte om å kunne nyte friluftslivet igjen, med hele seg. Det var alltid et eller annet han burde eller skulle gjort i stedet.

Jeg ba Kjell med på 8 dagers sjamansk vandring i fjellet, for å hjelpe han å finne tilbake til den delen i seg selv. Han tok utfordringen og deler åpent om motstanden, prosessene og de store transformasjonene turen gav, samt visjonen som kom 8.dagen.

Da er hjelp til selvhjelp uken over og jeg er klar for uke 3 i 7 uker med giverglede. Første uken handlet om å åpne opp for drømmene sine og nå skal vi jobbe videre med hvordan du kan nå drømmene dine, slik at de ikke bare blir et luftslott. Er du klar?

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close