Må det være enten eller?

“En dag” – sa stjernene. ” Hva da” – sa himmelen. ” Når tiden er inne ” – Ropte universet. Månen ” smilte” Alt vet man ikke nå. Og det er heller ikke meningen, alt kommer når det skal, og da faller alle brikkene på plass.

Livet er som et puslespill, hvor selve prosessen er målet. Brikkene og innsiktene kommer stykkevis og delt, etter hvert som du utvikler dine sannheter og øker bevisstheten. Etter en uke med Ayurvediske behandlinger i Luleå, hvor jeg har fått hjelp til selvhjelp, har mange brikker funnet sin plass i mitt puslespill. Jeg er nå kommet hjem og deler fra min reise med deg, med intensjon at det vil gi DEG også hjelp til selvhjelp. Er du klar til å ta steget?

Har lyst å avslutte dette innlegget med takknemlighet og fremsnakking av de som har hjulpet meg denne uka. Takk til Human Health for behandlinger som flytter fjell. Vil du finne ut mer sjekk humanhealth.se.

Tusen takk til min samarbeidspartner og uvurderlige støtte, Kjell Olsen fra Divine Energy. Dine healinger forløser smerte og gir meg dyptgående innsikter. Vil du teste ut healing, gir Kjell behandlinger nå for bare 777,- (ordinær pris 1850). Behandlingene gjennomføres over telefon eller ved fysisk oppmøte. Ta kontakt for bestilling: kjell@olsen.ac

Tusen takk til Britt-Ellen som alltid stiller opp og passer kattene, Luna og Lillemor når jeg er på reise, setter såååå stor pris på deg.

2 tanker om “Må det være enten eller?

  1. Tack Fina Du Tove♥️ För att du delar och ÄR den DU ÄR🙏🏻💜

    1. Bare hyggelig Lola <3 Bare jeg som kan være meg og da er det like godt å være meg fullt ut ;)

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close