Behandle symptomer eller helheten.

Dag 2 på Hjelp til selvhjelp uka, hvor jeg er i Luleå og får Ayurvediske, helhetlige behandlinger. Kaya-massasjen i dag har gjort sitt og det kjennes som jeg er overkjørt av en hjullaster, men jeg vet at løftet kommer i slutten av uken og hviler så godt jeg kan i min smertefulle kropp. Derfor blir også teksten kort her i dag og jeg lar videoen tale for seg selv.

Her deler jeg fra min egen reise med hvordan jeg blir frisk fra den “uhelbredelige” diagnosen Aksial spondyloartritt, som tidligere ble kalt Bekhterevs sykdom. Jeg deler også usensurert fra dag til dag hva behandlingene gjør i meg, samt stiller deg noen spørsmål som kan være til nytte for at du skal få hjelp, til selvhjelp. Varme klemmer fra Luleå.

2 tanker om “Behandle symptomer eller helheten.

  1. Takk🥰God kveld til deg også Tove iren og lykke til i morra🥰

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close