Hjertesnakk fra Karoline

Hjelp til selvhjelp er noe alle mennesker trenger. Hjelp som bygger DEG som menneske og gir deg verktøy til å stå stødig i deg selv. Hils på Karoline, 24 år, som gir deg innblikk i hva gode verktøy, støtte i ryggen og ubetinget kjærlighet kan gjøre.

Filmen fra Karoline berørte meg på så mange plan og gav meg nytt håp for fremtiden, og også enda mer motivasjon til å fortsette å levere til både små og store. I lærlingetiden er hjelp til å følge egen intuisjon førsteprioritet. Ved å “bygge” stødige, stabile voksne, som kan stå i egen kraft, vil kvaliteten på barneyogaen de leverer videre, være av en helt annen verden. Jeg er enig med Karoline, utdanningen til Nordstjerna ER helt unik og noe du ikke finner i andre steder.

Alt Karoline snakker om passer så godt inn i 7 uker med giverglede. Første uke, som nå er på hell, har handlet om å følge drømmene sine. I en hverdag med mange utfordringer kan det være utfordrende å ha kontakt med drømmene. Omgivelsene i det stressede samfunnet forvirrer mennesker og dermed blir kontakten med intuisjonen borte i kaoset.

I giverglede uke 2 skal vi ha temaet: hjelp til selvhjelp. Her bygger vi videre på å følge drømmene. Du vil få være med meg til Human Health i Luleå, hvor jeg selv skal få dypgående hjelp gjennom ayurvediske behandlinger. Jeg vil åpenhjertig dele med deg fra min livsreise med “en uhelbredelig diagnose”, og veien til å følge min egen sannhet, i stedet for legenes og samfunnets. Helbredelig er min sannhet!

Lola på 72 år, eieren av Human Health, har samme “uhelbredelige” diagnose som meg. Jeg vil utfordre henne på å fortelle fra sin livsreise og høre om hun vil bli med på givergleden. Lola har hatt litt av en livsreise og har en helt fantastisk historie å fortelle. Her er det noe å glede seg til.

Jeg vil også belyse en del temaer som kan være til hjelp for at du skal finne dine sannheter, her har du noen av dem:

  • den alternative skolemedisinens mangler og behandling av symptomer
  • helhetlige behandlingsformer som søker årsåken bak symptomene
  • autentiske relasjoner, mennekser som vil løfte hverandre
  • motstand mot intuisjonen. Ego versus din indre stemme
  • frykten og dens medhjelpere: systemene og media
  • offer i eget liv eller stå stødig i egen kraft
  • konkurranse og prestasjon eller fremsnakke og løfte andre

Jeg vil avslutte dette innlegget med å fremsnakke Karoline. Denne kraftfulle unga dama har så mye å dele med verden. Hennes genuinitet, klokskap, livserfaring og vilje til å følge intuisjonen imponerer meg og jeg gleder meg stort til å følge hennes bidrag til verden. Jeg heier på deg Karoline.

Jeg har også bestemt meg for å ha givergleden med inn i lærlingeutdanningen og har derfor bestemt meg for å utvide earlybird tilbudet for Intuitive Lærlinger 2024. Tilbudet vil bli stående gjennom hele 7 uker med giverglede.

Intuitive lærlinger har meldt seg, men vi har flere plasser igjen. Så kjenner du at hjertet/intuisjonen roper ja, så drit i apa i hodet og gi deg selv en eventyrlig reise. Du finner info her: https://nordstjernabarneyoga.com/laerlinger-2024/

Ønsker deg velkommen inn i uke 2 hvor du får hjelp til selvhjelp <3

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close