Valium og antidepressiva eller pust og meditasjon?

Det var en gang en liten jente på 5 år som var livredd for tannleger. Mammaen så ikke annet råd en full narkose, for at ungen skulle få fikset tennene sine. Jenta ble større og frykten vokste også, så ille at det gikk mange voksenår uten at Tove-Iren turte å gå til tannlegen. Til slutt ble valium løsningen for å døyve skrekken. Valium roet ned der og da, men tok ikke bort frykten. Da kom det verdens beste verktøy inn i Toves liv og nå er hun ikke redd lenger. Bli med henne til tannlegen og få verktøy, ikke bare for tannlegeskrekk, men for selve livet.

Denne gangen var det en liten utfordring. Tannlegen som jeg har gått til i alle år, har flyttet til Harstad og jeg var hos en ny. Noen av de gamle urotankene kom tilbake og jeg fikk jobbe litt med meg selv. Mads med assistent var veldig beroligende og hyggelig, så ingen grunn til uro. De stilte til og med opp på fotoshoot for å fremme pust som “tannlegeskrekkverktøy”.

Ta symptomer eller komme til kjernen, det er dagens store spørsmål? I den neste filmsnutten belyser jeg dette spørsmålet og knytter det opp mot ukas utfordring/invitasjon: mediter med meg.

Om du har krone eller ei, er mitt ønske for deg, at du er Konge eller Dronning i eget liv. Om du gikk glipp av invitasjonen i går, ikke fortvil, det er bare å hoppe inn og mediter sammen med meg og resten av gjengen 😉

For enkelthetskyld legger jeg inn meditasjonen på nytt, slik at den bare er en tastetrykk unna <3

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close