Fra jord til bord. Hva er ditt gull?

På bordet fremfor meg i dag ligger skogens gull. Atter en gang har moder jord vært gavmild. Ikke bare gavmild i form av kantareller, men også med en kreativ strøm av en annen verden. Gavmildhet smitter og i ukene som kommer vil jeg dele gratis gull med alle Nordstjernas følgere, med intensjon i at DU skal åpne opp for tilgangen ditt eget gull: din intuisjon. På slutten av dette innlegget ligger den første gaven og en invitasjon fra meg.

I går bestemte jeg meg for at jeg skulle vie denne dagen til hjemmeside og SoMe. Etter lang tid hvor jeg har delt lite med dere, kjente jeg at nå var tiden inne for å være synlig igjen. Jeg startet dagen på yogamatta og fulgte opp med å lage en annonse for lærlingeutdanninga. Jeg trodde at dagen skulle fortsette slik foran Macen, men intuisjonen ville det annerledes. Trykk inn på videoen for å se hvor jeg havnet.

Jeg kom hjem fra soppturen som en boble av kreativitet, tok frem tusjer og fargede ark og lot alt strømme ut på papiret. 7 ark med forskjellige farger ble lagt frem. Ett ark og en farge for hver uke. Jeg begynner med det røde. På arket er det nå deler av en oppskrift på hva som skal deles med deg denne uken. Første uka handler mye om jording, som hjelper deg å rense bort påvirkning fra dine omgivelser. Den handler om å stille deg inn på egne drømmer og la intuisjonen vise deg neste steg. Den handler om å tørre å drømme stort og virkelig tro at du er noe.

Bli med meg på inn på kjøkkenet, mens jeg rensker kantareller og deler litt “drømmeprat”.

I videoen snakker jeg om utfordringene med å velge bra for meg selv, i et samfunn med mange ytre påvirkninger. Meditasjon er en fin måte å jobbe med seg selv på, for å være i kontakt med intuisjonen og gjøre det lettere å velge fra øverste hylle. Da trenger du å sette av tid til deg og forplikte deg til den tiden.

Jeg ønsker å invitere deg til å meditere med meg de neste 7 dagene. Dedikere 11 minutter til deg selv, hver dag i en uke. 11 minutter som hjelper deg til å lytte til drømmene dine. Så hva sier du? Tar du første steget?

Denne meditasjonen hjelper deg å filtrere bort støy fra samfunnet og mennesker rundt deg, samt lytte til “moder jord”-energien. En energi som knytter deg til intuisjonen din, slik at drømmene dine kan komme frem og stegene videre vise seg for deg.

Bare bestem deg, forplikte deg og vær nyskjerrig på hva disse 7 dagene med meditasjonen vil bringe. Lykke til og del gjerne dine erfaringer og opplevelser med meg <3

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close