Intuisjon, din veileder. Del 4: realisering.

Normalen for mennesker i dag er å overhøre intuisjonen sin. I et samfunn hvor det legges opp til at du ikke skal tenke eller kjenne etter selv, er det lett å havne i “jeg følger strømmen” fella.

Intuisjonen er som en muskel som trenger å trenes for å holdes ved like. Ved jevnlig trening vil du oppleve det som vi kaller for “aha øyeblikk”. Dette er øyeblikk hvor nye innsikter faller på plass og du kan se utfordringer og livserfaringer i et helt nytt lys. Disse innsiktene hjelper deg å realisere deg selv.

Hva legger jeg i å realisere seg selv. Jo, det er det motsatte som å følge strømmen. Når du realiserer deg selv betyr det at du gir deg selv mulighet til å virkeliggjøre dine medfødte evner og virkeliggjøre dine drømmer. Behovet for selvrealisering er noe som bor i oss. Ambisjonene varierer sterkt. Du kan ta livet av selvrealiseringen ved å legge lokk på dine evner og på drømmene dine. Da er du inne i overlevelsesmodus. Du lever for å overleve, i stedet for å leve for å leve. Still deg selv spørsmålet: Hva gjør du?

Et menneske med stort behov for selvrealisering, tillater intuisjonen å lede veg. Det setter seg stadig nye mål og følger drømmene sine.

I disse dager følger jeg mine drømmer og tar inn nye lærlinger til 1.års utdanning, oppstart 22.02.24. I september er det supertilbud. Jeg ønsker inn de menneskene som kjenner at de vil følge egen intuisjon og egne drømmer, og som vil hjelpe egne eller andres barn til å gjøre det samme.

Så er du litt slik som meg? Har du et sterkt ønske om å riste i våre utdaterte systemer og heller gi barn, og deg selv, verktøy for livet? Trigger det nyskjerrigheten? Trygg på videoen nedenfor for en liten presentasjon.

Neste års lærlingekull heter Intuitive Nordstjerner. Stjernene har begynt å melde seg på. Vil du skinne opp din egen vei, stå stødig i dine valg og få massevis av lek på veien? Ta kontakt for en uformell prat, kanskje venter jeg nettopp på deg. Kjenner du det i hjertet, så VET DU. Det er intuisjonen din som kaller på deg <3

Varme klemmer fra Tove-Iren Kvanmo

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close