Drømmelivet

Hva er det du drømmer om i ditt liv? Blir drømmene dine alltid satt på vent eller setter du dem ut i livet?

De 4 siste ukene har jeg fulgt en en av mine drømmer og bodd på hytta på fjellet. Jeg har hatt denne drømmen i flere år, men latt meg stoppe av frykt for å ta kattene mine med. Frykt for at de skulle forsvinne på fjellet eller at ørna skulle ta dem. Frykten ble overvunnet og Luna og Lillemor lever livets glade dager her i fjellheimen. De har vendt seg til å være i bur både på skuterslede og i båt. Det er dog ikke det morsomste de vet, men de viser med hele seg at hyttelivet er verdt reisen. Slik er det for oss mennesker også, vi trenger å komme ut av komfortsonen for å finne gavene på andre siden.

Det å kunne ha pusejentene mine og Bellahunden med meg gir meg mulighet til å være på hytta over lengre tid, noe som passer meg ypperlig. Fjellet er den plassen hvor jeg lettest henter energi. Jeg lar dagene flyte frem i god balanse mellom morgenyoga, zoommøter med klienter og lærlinger, fikse på hytta prosjekter, maling, vandring i fjellheimen og fisketurer. For meg er det en gave å kunne “jobbe” med mitt hjertebarn, barneyoga, i myk takt med livet selv. Jeg lengter ikke tilbake til læreryrket med alle sine bokser og rigide rammer. Jeg er takknemlig for erfaringen det gav og hvordan intuisjonen ledet meg inn på min hjertevei, Nordstjerna Barneyoga.

Så hva skjer i Nordstjerna for tiden? To lærlingekull er i drift og vi har satt opp Norgesturne med både små og store arrangementer. Alt fra enkeltstående timer med barne- eller familieyoga til helgekurs for voksne, som vil bli instruktører. Noe du drømmer om? Sjekk ut alle de strålende tilbudene her: https://nordstjernabarneyoga.com/kurs/

Vi kjører sommertilbud i hele juli på en del av våre kurs, både online og live. Jeg gir deg en oversikt her:

Få hele 1000,- avslag på våre onlinekurs, med forlenget tilgang:

Eventyrreisen, Yoga for barn online: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/193526

Eventyrreisen, Yoga i skolen: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/262955

Instruktørkurs for voksne, Earlybirdtilbud:

Eventyrreisen, Yoga for barn, 29.09.-01.10. Hokksund: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/284884

Eventyrreisen, Yoga for barn, Trysil, 27-29.10: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/287117

Kjenner du at du har en lengsel etter å bli barneyogalærer og samtidig lære hvordan du lever frem DITT drømmeliv, gjennom dyp kontakt med egen intuisjonen? Dykke dypere i deg selv og finne skattene i deg? Da kan jeg glede deg med at påmelding til lærlinger 2024 er i gang, med et heftig early bird tilbud ut september.

Intuitive Nordstjerner, lærlinger 2024: https://nordstjernabarneyoga.com/laerlinger-2024/

Jeg vil ønske deg en riktig god sommer og det er bare å ta kontakt om du lurer på noe. Vi vil ha litt redusert bemanning i sommer, men vi svarer så fort vi kan.

Legger ved et lite bildegalleri med masse fjellenergi til deg som ønsker en titt 😉 Nyt sommeren, legg merke til drømmene dine og la dem vokse seg store.

Mange gode fjellenergiklemmer fra Tove-Iren <3

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close