Eventyrreisen, YOGA for barn, bok og nettkurs.

Kom og bli med på en reise inn i yogaens magiske eventyrverden. Vi tar pusten med og lander ned på yogamatta. Vi lar lek, glede, sang og avspenning danse hånd i hånd, mens vi lar yogaøvelsene føre oss inn i eventyrland. Vi lar yogamatta forvandles til et fredfullt sted, hvor ro og avspenning står i fokus, og hvor kroppen blir slapp. Like slapp som kokt spagetti. Vi lærer å meditere, ved fokus og tilstedeværelse i sangens verden og ved å lytte til oss selv gjennom egen pust. En pust som er nøkkelen til din egen skattekiste. En pust som du alltid bærer med deg.

Eventyrreisen, YOGA for barn er en bok som hjelper deg å komme i gang med barneyoga, enten du er nybegynner innen yoga eller du har erfaring. I videoen gir jeg deg en liten gjennomgang av hva bok gir deg.

Ønsker du å bestille bok, trykk deg inn på knappen under:

Til boka har jeg laget et nettbasert kurs, med oppfølging via facebookside og zoommøter. På kurset får du presentert alle øvelsene og eventyrene fra boka, slik at du kan lettere komme i gang med å lære videre til barn. Kurset er et godt pedagogisk opplegg og får flotte tilbakemeldinger fra deltakere. Vil du lese mer om kurset og eventuelt melde deg på, trykk deg inn på knappen under:

I skrivende stund sitter jeg på Håfjellet. Har hatt 14 dager her oppe i fjellheimen, med skiturer og fysisk aktivitet, men også med lærlingemøter og annen Nordstjernajobbing. Er så uendelig glad for at jeg kan jobbe fra fjellheimen, det gjør meg veeeeeeldig glad. Deler gleden med deg gjennom sangmeditasjonen Æ e glad og æ e god. Ønsker deg en strålende søndag.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close