Hverdagsyoga, på barnas premisser

Hvordan fungerer det å gjøre yoga med egne barn? Hvor lenge trenger yogaen å vare? Hvordan kan impulsiv yoga med barn være?

I dag hadde Line webinar for medlemmene i Nordstjernas medlemsportal. Line deler av sine erfaringer og kunnskap, både med egne barn og fra barnehage. Deltakerne var engasjerte og supermotiverte etter Webinaret, så vi fikk lyst til å inspirere flere med å dele webinaret her inne.

Bli med inn da vel. Vi deler det akkurat slik det var, med tekniske problemer på en film (ble uten lyd, så du finner filmen med lyd i eget opptak) og med smalltalker i starten. Så velg selv om du vil høre litt om oss, været og vinden, eller du vil “spole” litt frem til de virkelige godsakene 😉 Det er med oss, som med barneyogaen, blir ikke alltid slik vi hadde tenkt, men helt perfekt på sitt unike vis. Vi deler det perfekte uperfekte 😉

Line og barnas hverdagsyoga, på tverke og med lyd. Helt perfekt 😉

Håper webinaret gav deg ny innsikt og påfyll. Vi i Nordstjerna elsker å dele av vår kunnskap og vi elsker også tilbakemeldinger. Det gir oss motivasjon og glede. Så send oss gjerne en melding med dine tanker om barneyoga/hverdagsyoga, eller kanskje du har ønsker og ideer på hva vi kan tilby deg?

Kunne du tenke deg barneyogaverktøy tilgjengelig hver dag og få månedlig påfyll med lærerike webinarer? Stikk innom siden vår for utdypende info og påmelding:

Varme klemmer fra Tove-Iren og Line i Nordstjernas medlemsportal

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close