Hjertets vei, hva er det?

Den siste uka har jeg hatt samtaler med mange mennesker som av ulike årsaker ønsker å ta en ny retning i livet. Noen har møtt veggen på en eller annen måte, noen kjenner at de ikke skal være i jobben de er i og noen kjenner bare at hjerte kaller på en annen vei. Når hjertet/intuisjonen kaller krever det mot til å begynne å gå, mens egoet vil gjøre sitt for å hindre at du tar stegene.

Ukas menneskemøter inspirerte meg til en hjertesamtale med min samarbeidspartner Kjell, fra Divine Energy. Vi belyser temaet: å følge hjertet. Hva innebærer nå egentlig det? Vil det si å leve i total lykke eller vil det si å bevege seg utenfor komfortsona? Her får du noen av våre tanker og erfaringer rundt temaet, og hvordan det er knyttet til selve livet.

Nederst i bloggen ligger det også en gave til deg i form av en barneyogameditasjon, som brukes både av små og store. Kjenn etter om du ønsker å gjøre den før eller etter at du har lyttet til samtalen.

Hjemmesiden ville ikke la meg laste opp lydfilen, så i stedet for å slåss med teknologien, får du den i sortfilm 😉 Enjoy og ta inn lyden.

Gi gjerne dine tilbakemeldinger og tanker på hva hjertevei betyr for deg. Kanskje dukket det opp noen spørsmål eller funderinger du vil dele.

Kjenner jeg har lyst til å avslutte med en gave fra meg til deg, i form av barneyogameditasjonen: Æ e gla og æ e god. Gjør den alene, sammen med venner eller familie og ta inn kjærlighetsbudskapet i hjertet ditt. La den hjelpe deg å lande i deg selv <3

Varme klemmer fra Tove-Iren og Kjell.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close