Nyttårstilbud med nordlysmagi

Nytt år er en tid for meg hvor jeg reflekterer over året som har gått og setter mål, visjoner og manifestasjoner for det nye året. Som person er jeg både introvert og ekstrovert. Jeg digger å kunne jobbe med det jeg elsker fra hvor som helst og en av mine favorittarbeidplasser er fjellhytta: Friheten. Jeg startet året der under det magiske nordlyset, hvor jeg takket for det som har vært og drømte inn det som skal komme. En av drømmene var å lage et gedigent nyttårtilbud på kursene til Nordstjerna. Akkurat nå sitter jeg på flyplassen og venter på flyet til Oslo, hvor podcastinnspilling med Lilli Bendriss og Camillo Løken, i Ånd og vitenskap, venter. Kontrastene mellom stillhet i fjellet og yrende Osloliv gjør meg godt.

Så…. hva er vel da bedre enn å lage nyttårtilbud til dere fra Evenes flyplass?

50% på onlinekursene: Eventyrreisen, YOGA for barn og Eventyrreisen, YOGA i skolen!

Hva passer for deg? Eventyrreisen, YOGA for barn har hovedmålgruppe barnehage og er bygget på boka under samme navn. Her får du grundig opplæring via videoer på kursportalen, samt zoom-møter og FB-gruppe. Trykk på knappen for dyptgående informasjon og mulighet for påmelding:

Eventyrreisen, YOGA i skolen har hovedmålgruppe 1-4.klasse, er knyttet mot kunnskapsmålene (til flere fag) i læreplanen og bygget på boka under samme navn. Her får du grundig opplæring via videoer på kursportalen, samt zoom-møter og FB-gruppe. Trykk på knappen for dyptgående informasjon og mulighet for påmelding:

I tillegg til halv pris på onlinekursene har jeg skrudd ned prisen med hele 11000,- på lærlingeutdanningen som går over et helt år. Her får du opplæring i alt av Nordstjernas materiale og “voksenyoga” med på kjøpet. Sjekk ut lærlingeutdanningen her og ikke nøl med å ta kontakt hvis du kjenner dragning mot Team Nordstjerna:

Da er det straks klart for ombordstigning her på Evenes. Ønsker deg en magisk mandag og send oss gjerne en melding om vi kan hjelpe deg med noe, eller om du har lyst å gi oss en tilbakemelding 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close