Nytt år og nye eventyr

Riktig godt nytt år, takk for året som var og velkommen 2023.

Enda et år har Nordstjerna vandret. Delt barneyoga med små og store. Lært, følt og skapt nye veier. Jeg tar deg litt inn i eventyret 2022.

Det var en gang en barneyogadronning som var så lei av å være kreativ og jobbe alene. Jeg trenger flere mennesker rundt meg. Mennesker som ønsker å gjøre verden til et lettere sted å leve og som er villige til å ta ansvar for seg selv og sitt eget liv. Barneyogadronningen hadde allerede 10 lærlinger i sitt liv, noe som gav henne stor glede, og som gav håp og drømmer om videre samarbeid.

Hun mediterte, kjente på intuisjonen og drømmen om 12 nye lærlinger steg frem, samt drømmen om å tilby mindre onlinkurs til de menneskene som trengte det. Som drømt, så gjort. Hun sendte ut budskapet over land og strand, og nylærlingene hørte og dukket opp, fulle av iver, nyskjerrighet og lærevilje. Nå hadde hun 22 stykker å leke ut barneyogaen til. Hun spredte også budskapet om onlinekurs, til stor glede for mange mennesker rundt om i hele Norge, og noen til og med i Sverige.

Barneyogadronningen var glad, men ikke helt fornøyd, hun ønsket et felleskap hvor hun selv kunne få hjelp til å løfte sine egne prosjekter. En konge og dronning dukket opp og lovte henne et samfunn av en helt annen verden, der hvor kjærlighet og tillit sto høyest. Hvor hun kunne være 100% seg selv og få støtte og support for resten av livet. De lovte til og med et eget stykke land i spektakulær og uberørt natur. De lovte gull og grønne skoger, og et slott med rom for stillhet, kurs og selvutvikling. De lovte og lovte og lovte, og barneyogadronninga trodde og trodde og trodde, blindt i kjærlighet og tillit.

Året gikk og barneyogadronninga kjente at 2022 jobbet hun i seg selv med ordene ansvar og verdi. Hun så på hvordan verdien av hennes kunnskaper skulle balanseres med kundenes verdi. Hun ønsket at kundene skulle få det de hadde betalt for og gjerne litt mer. Hun var opptatt av hva som var hennes ansvar og hva som var andres. Hun var opptatt av at hun selv også skulle få det hun hadde betalt for. Så da løfte etter løfte ble brutt av kongen og dronningen av «den nye verden», begynte hun å stå opp for seg selv og sin verdi. Nye løfter ble gitt henne, nye ble brutt. Det tok sin tid, men til slutt skjønte hun at hun hadde kjøpt et luftslott. Kongen og dronninga ble sinte da de ble avslørt og kastet barneyogadronninga ut av både grupper og felleskap. Uten papirer på landet hun skulle få, uten å få pengene tilbake, men med en lærdom og speiling verd mer enn gull.

Barneyogadronninga hadde lært at ikke alle mennesker som snakker om å leve i kjærlighet og tillit nødvendigvis gjør det selv. Hun hadde lært at for henne var ikke hovedverdien i livet penger, men å dele og hjelpe mennesker til å finne sin egen vei. Hun hadde fått kjenne etter hvordan det føltes å klatre på noen andre sitt fjell. Hun hadde funnet tilbake til sitt eget fjell og en tydeligere visjon. Hun sendte ut en takk til Dronningen og Kongen av luftslottet og alle andre som i løpet av året hadde hjulpet henne på godt og vondt. Snipp, snapp snute, så var det eventyret ute.

Å skrive dette årseventyret er min måte å gi slipp på vonde opplevelser og se gavene i alt som skjer meg. For det er gaver i alt og kanskje dukker de største gavene opp i de tøffeste utfordringene. Mange tenker at når man følger intuisjonen så ledes man til bare hyggelige opplevelser. Slik jeg opplever det, leder intuisjonen meg ofte utenfor komfortsonen der jeg også finner størst vekst. Det vil si at det jeg ikke alltid liker det intuisjonen ber meg om, slik som når jeg i sommer ble liggende værfast i telt på fjellet, sammen med min datter Martine og hunden Bella. Intuisjonen ba meg ligge i ro og vente på bedre vær. Å være overlatt til naturen og værgudene, utenfor dekning, var ikke noe jeg akkurat jublet over. På denne filmen kan du bli med oss inn i reinens rike og se hvordan teltlivets trygge vegger, berget oss i uvær.

Værfast.

Oppdatering fra turen kommer, så følg gjerne vloggen/bloggen videre.

Mine ønsker for 2023 er å gjøre barneyogaen så tilgjengelig som mulig for alle de som ønsker. Mitt hjertebarn er å formidle barneyoga og gjennom den lære mennesker å har kontakt med og leve ut fra egen intuisjon. Jeg kommer til gi dere noen eventyrlige nyttårstilbud, til de som ønsker å lære fra Nordstjerna. Tilbudene er allerede starte på lærlingeutdanningen hvor du får hele 11000,- i avslag.

Jeg har gått inn i og vil gå inn i flere store samarbeid med lærlinger og andre aktører. Blant annet planlegger vi en felles Norgesturne. Jeg/vi har som ønske å vokse, hele veien forbedre oss og formidle ut fra hjertet.

Så kjære leser. Er det noe vi kan gjøre for deg? Hvordan kan vi tilrettelegge slik at du får det du trenger? Kanskje ønsker du besøk av oss på ditt hjemsted? Hvilket kurs hadde du ønsket da? Legg igjen en melding eller send en mail. Din mening teller.

Kjenner du at du dras mot 1 års dypdykk i deg selv og barnyogaen, ønsker du 11000,- i avslag, ta en titt på lærlingeutdanningen her:

Varme, gode nyttårsønsker til deg <3

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close