Nordstjerna Adventskalender, 1.desember

I min barndom delte jeg og min søster adventskalender, hvor vi fikk åpne luke annen hver dag. Jeg husker adventskalenderen som en spenning i desember, hvor det var en glede å se både hva min søster fikk og en glede over hva som skjulte seg bak mine luker.

I Nordsjernas ånd ønsker vi å bidra til en god adventstid for både små og store. Vi feirer relansering av medlemsportalen og gir dere innblikk gjennom en gratis adventskalender. Hver dag kan du finne en yogaaktivitet, som du kan dele med egne barn, barnehagen eller skolen. Vi håper kalenderen vil glede både små og store der ute i hele Norges land. Vi håper dere nyter gode adventsdager med nære og kjære. Del gjerne kalenderen med noen du tenker vil like den. Du finner den på alle Nordstjernas kanaler.

Varm klem fra Tove-Iren og Line.

Liker du kalenderen og ønsker mer, sjekk ut medlemsportalen her: https://nordstjernabarneyoga.simplero.com/page/221274

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close