3.etappe: Baugebu-Pauro

Ny dag omgitt av fjell og sammen med yndlingsjentene i livet mitt; Martine og Bella. Hører elva som bruser utenfor hytta, hvor jeg ligger og strekker meg på brisken. Den vanlige vandrings-spenningen pirrer i magen min. Hva ligger foran oss når vi går over brua og starter dagens etappe mot Pauro? Hva er det som venter rundt neste fjell? Jeg har sett på bilder at Pauro er vakker og gleder meg over at det er dit vi skal gå i dag, men først skal frokosten nytes, sekkene pakkes og hytta klargjøres til de som kommer etter.

Bli med oss over hengebrua, med den buldrende elva under oss og opplev vandringen og vakre Pauro med oss.

Baugebu-Pauro

3.etappen på 1 mil føltes litt tung i min fysiske kropp. Av erfaring vet jeg at dag tre kan være slik, som om ilden i kroppen jobber med å finne balansen i vandringshverdagen. Erfaringen er god å ha med seg. Med en kropp som tidligere har vært full av Bechtrev-inflamasjoner, kan det være lett å falle i bekymringstanker på om kroppen er god nok. Erfaringen med å følge intuisjonen er også god å ha. Intuisjonen har ledet meg på denne turen og fortalt meg at kroppen bare blir bedre og bedre etter hvert som dagene går, og jeg VET jeg kan stole på intuisjonen.

Intuisjonen er min største og beste følgesvenn i livet og jeg brenner for å hjelpe andre mennesker til å kjenne og stole på sin. Vi har alle en medfødt intuisjon i oss. I dagens hurtiggående samfunn, hvor vi læres opp til å følge andre og ikke oss selv, er det utfordrende å opprettholde kontakten med sin indre lærer/stemme. Stemmen overdøves av ytre stimuli, overstimulering gjennom aktiviteter og media som pøser verden full av fryktfokuserte nyheter. Det du setter fokus på får du mer av. For å ha kontakt med din intuisjon trenger du å sette av tid utenfor samfunnets hurtiggående frykt-tog, rette fokus mot deg selv og tillate deg å kjenne etter hva som foregår på innsiden.

Nordstjerna ønsker en verden hvor barn vokser opp med verktøy som hjelper dem med å opprettholde kontakten med intuisjonen. En verden hvor de ikke trenger å passe inn i en skole som ikke er laget for dem. En verden hvor de får dyrke sine egne talenter og følge sin egen hjertevei.

Har du barn eller jobber med barn? Hva ønsker du i så fall for disse barn? Ønsker du at de skal styres av samfunnets frykt eller ønsker du at de skal kjenne seg selv, sine talenter og gå trygt i eget liv?

Nordstjerna hjelper barn rundt om i hele Norge med verktøy som gir dem muligheter til å se sine talenter og skape sitt eget liv. For å dele disse verktøyene til barna, har vi først brukt og erfart dem selv. Den beste måten å vise barn hvordan de kan følge intuisjonen på, er å: walk your talk, altså gjøre det selv. Følger du din hjertevei? Lever du for å overleve eller lever du for å leve?

22.02.23 tar Nordstjerna inn 11 nye lærlinger. Påmeldingen er startet og eventyrreiserne har begynt å melde seg. Er du en av de 11? Trenger du å finne igjen eller styrke intuisjonen din? Ta kontakt for en uformell prat. Jeg hjelper deg å finne ut om dette er din vei.

Hege har vært lærling siden januar i år og vil gjerne dele litt av erfaringene sine med deg.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close