Flow deler yogaeventyr

I forrige blogg fortalte jeg om Nordstjernas fantastiske lærlinger. Det siste året har 22 lærlinger fra hele Norges land vært i utdanningsprogrammet. I april hadde gruppa; Eventyrlige lærlinger, samling på Tjeldøya slott. En samling som var full av læring og latter, og hvor studentene dro hjem etter endt langhelg med stjerner i øynene.

I Nordstjernas lærlingeprogram øver lærlingene på å være yogalærere, under trygge og gode rammer med medstudentene. Her har de hatt i oppgave å lage eventyr ved å trekke hvert sitt yogakort fra Bokstavreisen, og i samarbeid sette øvelsene sammen til et eventyr. De gikk alle inn i kreativiteten med stor iver og glede. Eventyret ønsker vi selvfølgelig å dele med deg og resten av verden. Ta gjerne også med deg barn fra din hverdag og bli med oss inn i yogaeventyrenes verden.

Flow deler yogaeventyr

Nordstjerna tar inn 11 nye lærlinger høsten 2022. Kjenner du at du har en barneyogalærer i hjerte? Kan du tenke deg en dyptgående utdanning, hvor du får tett oppfølging og hvor du integrerer ut fra hvor du er i ditt liv? Ikke nøl med å ta kontakt for en uformell prat. Tlf 98641888 eller mail: t-kvanmo@online.no.

Anne Irene Fedøy er lærling og dette er hennes tilbakemelding til lærer Tove-Iren Kvanmo og healer/hjelpelærer Kjell Roger Olsen:

Kjære Tove og Kjell! 🫶 Dere to er transformerende, ærlige, trygge, entusiastiske, lekne, varme, empatiske mennesker. Som har som mål at dere skal hjelpe andre til å bli den beste utgaven av seg selv. Jeg vil på det varmeste anbefale de to gode menneskene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close