Nattsvermerne deler yogaeventyr

Nordstjerna har det siste året hatt 22 lærlinger fra rundt om i hele Norges land. I april hadde gruppa; Eventyrlige lærlinger, samling på Tjeldøya slott. En samling preget av mye hjertelig latter.

I Nordstjernas lærlingeprogram øver lærlingene på å være yogalærere, under trygge og gode rammer med medstudentene. Her har de hatt i oppgave å lage eventyr ved å trekke hvert sitt yogakort fra Bokstavreisen, og i samarbeid sette øvelsene sammen til et eventyr. De gikk alle inn i kreativiteten med stor iver og glede. Eventyret ønsker vi selvfølgelig å dele med deg og resten av verden. Ta gjerne også med deg barn fra din hverdag og bli med oss inn i yogaeventyrenes verden.

Nattsvermerne

Nordstjerna tar inn nye lærlinger høsten 2022. Kjenner du at det treffer deg? Kan du tenke deg en dyptgående utdanning, hvor du får tett oppfølging og hvor du integrerer ut fra hvor du er i ditt liv? Ikke nøl med å ta kontakt for en uformell prat. Tlf 98641888 eller mail: t-kvanmo@online.no.

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close