Intuisjon i den nye verden

Tenk hvis barn kunne få beholde sin naturlige intuisjon inn i ungdommen og opp i voksen alder. En intuisjon som holder dem på stødig kurs i hva de skal oppnå og oppleve i livet. Tenk hvis vi ikke hadde plassert dem i samfunnssystemer som tar knekken på deres indre kompass. Tenk hvordan verden hadde sett ut da.

Etter en innholdsrik Yoga Summit arrangert av Katrine Berge på Deva yoga institute, har jeg fått mange nydelige tilbakemeldinger på mitt bidrag i summiten. Tusen takk for vakre og hjertevarmende ord. Til alle dere som ikke fikk sett og har sendt meg forespørsler, her er mitt bidrag og jeg deler det med glede.

Hva ønsker du deg i den nye verden? Hva ønsker du for fremtidens barn? Tiden er inne for å kjenne etter i deg selv og stille noen eksistensielle spørsmål. Tiden er inne for å skape forandringer i systemene og skape nye. Tiden er inne for at vi alle tar tak i oss selv, står i vår kraft og viser veg. Hver og en av oss, kan skape ringvirkninger av en annen verden.

Send meg gjerne en tilbakemelding på hva innlegget gav deg. Alltid hyggelig å høre.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close