Karianne Øiseth

Møt kraftfulle Karianne Øiseth, som har vært lærling hos Nordstjerna siden juni 2021. Kanskje går du selv med et ønske om å dykke inn i barneyogaens eventyrlige verden og bli en del av Team Nordstjerna? Her deler Karianne en del av sin eventyrreise med deg.

Karianne Øiseth

Min vei inn til lærlingprogrammet

Personlige egenskaper: Aktiv, leken, engasjert

Jobber med: Aktive Lokalsamfunn

Brenner for: Utvikling av nærmiljø. Skape felleskap gjennom idretten. Ta vare på naturen og jordkloden vår, bærekraft.

I 2019 var det et kursprogram som fanget oppmerksomheten min, et introduksjonskurs i eventyryoga for barn. Det viste seg at det kurset gav meg langt mer enn kompetansen til å undervise barneyoga. Det gav meg et nydelig møte med likesinnede, jeg fant en ny dybde i min personlige vekst og fikk en større connection til det lille barnet i meg. Tove-Iren var tilstedeværende og leken, og møtte oss alle med en varme og vennlighet langt over hva du kan forestille deg. Jeg husker helgen ble avsluttet i takknemlighet og også noe vemod over at våre veier skulle skilles.

To år senere dukket det opp en ny mulighet, Nordstjerna sitt lærlingprogram. På den tida befant jeg meg på et vanskelig sted i livet og det å skulle forplikte seg til en ettårig utdanning virket umulig. Logisk sett, helt umulig. Men hver gang jeg tenkte på dette, kjente jeg sommerfuglene i magen. Den følelsen som bare forteller deg. Da bestemte jeg meg for å legge bort all fornuft og følge følelsen. Jeg har ikke sett meg tilbake siden.

Hva har lærlingperioden gitt meg?

Denne perioden har hjulpet meg tilbake til livet. Lærlingprogrammet har gitt meg akkurat den veiledningen og det fellesskapet jeg trengte. Jeg er, fra hjertet, så takknemlig for denne reisen. Takknemlig for lærer, veileder og medmenneske, Tove-Iren. Takknemlig for fine og hjertevarme møter med de andre lærlingene. Takknemlig for reisen i meg selv. 

Det har gitt meg et sterkere lys, et tydeligere jeg. JEG ER!

«Scared» is what you are feeling. Brave is what you are doing.

Modig

Sterk

Beskyttet

Trygg

Jeg, Tove-Iren sitter med en dyp takknemlighet over å få dele barneyoga med Karianne og resten av Nordstjernas dyktige team. Takknemlig for Kariannes nydelig ord, som varmer og fyller hjertet mitt med glede.

Ønsker du å høre mer om lærlingeprogrammet? Ta kontakt for en uformell prat. Jeg åpner snart opp for påmelding til ny gruppe <3

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close