Vil du bli lærling?

Godt nytt år kjære dere og velkommen til å følge Nordstjerna i 2022, hvor det er vanvittig mye spennende i vente. Jeg gleder meg som en unge til å dele med dere etter hvert som prosjektene kan offentliggjøres.

Men…en ting som er offentlig er at 31.01.22. starter jeg opp en ny gruppe med lærlinger. 11 lærlinger har vært i gang siden i juni og om en trent halvparten av de 11 nye plassene er tatt.

Har du kjent en dragning mot barneyoga? Kanskje du har lite kontakt med ditt eget indre barn eller du bare brenner for å dele gode verktøy til barn? Grunnene til å bli lærling kan være så mange og i denne utdanningen får du rom til å bare være deg. Rom til å være med i en gruppe som støtter hverandre. Rom til å knytte større kontakt med din egen intuisjon, slik at du lettere også kan dele med andre. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga for å delta.

Så hva går egentlig dette lærlingeprogrammet ut på?

Målet er at du skal kunne undervise både barn og voksne i barneyoga. Du vil også ha mulighet til å bli en del av Team Nordstjerna.

Her er en liten introduksjonsfilm om lærlingeprogrammet, laget av Nina Hansen som en av lærlingene til Nordstjerna. Under filmen har jeg listet opp en del punkter av innholdet i programmet.

Lærlingeprogrammet er sammensatt av to hovedpakker: Barneyogapakken og voksenyogapakken. Utdanningen går over et år. Kursopplegget ligger i en onlineportal, hvor du uke for uke får tilgang til nye videoer og forelesninger. Du får hjelp via lukket FB-gruppe hele veien i tillegg til at gruppen har zoom-møter hver 14 dag. Du vil også få privat veiledning underveis, som utarter seg ut fra behov. Det kan være personlige spørsmål, du kan få coaching, healing eller det som passer for den enkelte og utfordringen som har oppstått. Tove-Iren Kvanmo som leder utdanningen er lærer i bunn og har utdanninger innenfor Kundaliniyoga steg 1 og alle modulene i steg 2, Deva yoga, gravideyoga, barneyoga, healing og helsefremmende arbeid, sjamanisme/bærekraftig natur, mediumskap og klarsyn.

I barneyogapakken får du opplæring i hvordan du kan gjøre barneyogaen til din egen, bygget på dine styrker og kvaliteter. Materialet for kursopplegget er:

Eventyrreisen, YOGA for barn. Bok.

Eventyrreisen, YOGA i skolen. Bok.

Regnbuereisen. Eventyr for de minste.

Bokstavreisen. Yogakort

Voksenyogapakken er ment som en støtte i din egen utvikling, samt innlæring i grunnleggende yogafilosofi. Den skal også gi deg dypere kunnskaper slik at du lettere kan lære yoga videre. Her vil undervisningen være i noen faste rammer, men hvor det kan dukke opp temaer underveis som gruppen ønsker mer av, og som det legges til rette for. Veien blir til mens vi går. Pakken inneholder blant annet:

Yogaserier med innhold fra Kundaliniyoga, Devayoga og gravideyoga

Meditasjon

Pusteteknikker og feile pustemønstre

Kurs i chakrasystemet

Emner fra kundaliniyoga innenfor: Lifestyles ad lifecycles, Mind and meditation, Concious comunication, Stress and vitality og Autentic relationships.

Elementene jord, vann, ild, luft og eter, med natursermonier knyttet til.

Mantra og mantraenes kraft

Motstand i yoga og livet selv

Livets speil

Lærlingetiden har en pris på 22000, som kan deles opp om ønskelig.

Kjenner du at hjertet og intuisjonen din sier ja? Ta kontakt med Tove-Iren på mail: t-kvanmo@online eller tlf 98641888. Noe du lurer på? Da er det mulighet for en uforpliktende samtale, ikke nøl med å ta kontakt.

Varm bamseklem fra Tove-Iren <3

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close