Lærlingetid

Ønsker du å bli en del av Team Nordstjerna? Nå får du snart sjansen til å bli med på en utdanning som fokuserer på dine talenter og kvaliteter, og hvor du er god nok akkurat som du er. 11 lærlinger har vært i sving siden juni og i januar åpner vi opp for 11 nye.

I denne vloggen får du møte Line B. Syvertsen, som deler av sine erfaringer så langt i lærlingeprogrammet. Med et års permisjon fra sin jobb i barnehagen, sjonglerer Line mellom å være lærling, utdanne seg til familiterapaut, babymassasjekurs, barnesvømming og familie med 5 barn. Hvordan får hun dagene til å gå i hop? Hjelper lærlingeprogrammet henne til å håndtere sitt hektiske liv? Bli med inn i vloggen og få svar.

Gav dette deg mersmak og ønske om å høre mer?

Om få dager får du muligheten til å være med på informasjonsmøte via zoom. Tove-Iren Kvanmo vil fortelle om lærlingeprogrammet, du kan stille spørsmål og får svar på hvordan programmet gir muligheter i Team Nordstjerna. Ta kontakt på: t-kvanmo@online.no eller tlf 98641888 og få link til zoom-møte, når datoen er satt.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close