Nordstjerna Medlemsportal

Bli med inn og ta en titt i medlemsportalen, som bringer barneyogaen enkelt og lett inn i hjem, barnehager og skoler.

Endelig er lanseringen i gang og de kommende dagene vil det bli ulike typer lanseringstilbud. Lanseringsdato er satt til en kraftfull og magisk dag i september. Her får du en liten historie rundt valget av dato.

Da jeg var barn bodde jeg på gård og der brukte foreldrene mine gammel visdom fra naturen, som en del av den naturlige gårdsdriften. Når for eksempel sauene skulle slaktes ble det gjort hjemme og alltid på “aukan måne”, som mamma sa. Dette fordi at kjøttet skulle beholde slaktevekten bedre. Slakting på minkende måne gjorde nemlig at slaktet svann og ble lettere. Månen hadde en sentral plass i avgjørelser som ble tatt, og fullmånen ble sett på som kraftfull og magisk.

Barneyogaen er også knyttet til naturen, blant annet med eventyr som ikke bare bygger opp barnet, men også jorda vi bor på. Vi har mange naturøvelser som eksempelvis treet, bjørnen, kobraen og månen. Derfor er det naturlig å dele denne kraftfulle og magiske medlemsportalen, når månen er som kraftigst. Under fullmånens magi, den 21.09.21. åpnes dørene inn til Nordstjernas kraftfulle barneyoga. Bli med inn og ta en titt.

Nordstjerna ønsker å gi barn verktøy for livet, slik at de står sterke i seg selv og sine unike talenter. Vi ønsker å fremme yogaen gjennom yogaeventyr og historier, som ikke bare gir barna bevissthet rundt pust, bevegelse og meditasjon, men også bevissthet om naturen og jorda selv. Vi ønsker å legge til rette for bærekraftige barn, som ikke bare tar vare på seg selv og de rundt seg, men som også tar vare på jorda vi bor på. Med bærekraftige barn, skapes en bærekraftig jord.

Ønskene om å dele disse fantastiske verktøyene er så store, at vi har “latterlig” lave priser på lanseringstilbudene, frem mot den 21.09. Vi ønsker at prisene skal være levelige med, slik at enda flere barnehager, skoler og privatpersoner har råd til å være medlem. Vi ønsker å levere fra hjertet.

De 10 første som melder seg inn med årsabonnement, får en valgfri bok med på kjøpet. Enten Eventyrreisen, YOGA for barn eller Eventyrreisen, YOGA i skolen.

Trykk deg inn for videre informasjon og påmelding.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close