Tar tilbake gleden

Et ordtak som har dukket opp hos meg i det siste er: du er din egen lykkes smed. En av mine største gleder i livet er å reise rundt og lokke frem menneskers indre barn, gjennom kursene mine. I høst reiste jeg fremdeles rundt, men siden oktober har jeg jobbet hjemmefra og bygget onlinekurs og nettportal, noe jeg også har hatt stor glede av. Men i den senere tid har det vært noe som manglet og savnet etter levende mennesker, lek og latter har gjort seg mer og mer gjeldende. Ikke alltid like lett å være leken i sitt eget selskap.

Min gode venninne Nina Hansen, i Lykkeguiden, hadde det litt på samme måte og vi bestemte oss for å snu den nedadgående humørspiralen, ved å finne frem leken og gleden i lag. Vi tenkte at har vi det slik, er det sikkert andre også som har utfordringer med å få opp humøret. Så da var det bare å slå to fluer i et smekk og spre glede, både i oss selv, men også til andre. Dermed ble prosjektet: #pusterdu? satt i gang. I prosjektet utfordrer vi næringsliv og privatpersoner, gjennom påstanden: “Puster du? Da kan du gjøre yoga.”

Jeg kan låve dere at vi har fått opp humøret den siste uken. Vi har vært rundt i kommunen vår Narvik og filmet, bydd på oss selv og spredd glede, noe som har blitt godt mottatt hos menneskene vi har møtt. Vi har til tider vært langt utenfor komfortsonen, men vi har fått så mye latter igjen for det. Jeg og lykkeguiden vil gjerne dele disse fantastiske møtene med dere, gjennom våre kanaler i sosiale medier og her kommer første episode, som vi har kalt: Kan pappaer på lekeplassen gjøre yoga.

Håper videoen fikk frem smilet på deg også og ønsker du mer er det bare å følge med videre i gøyprosjektet vårt.

Vi har laget en utdypende podcast som tar for seg temaet: Ta tilbake gleden. Her utdyper vi også mer om hva gøyprosjektet vårt går ut på. Hvis du synes det å spre glede er viktig og ønsker å høre mer, er det bare å klikke deg inn på knappen nedenfor.

1 tanke om “Tar tilbake gleden

  1. Margaret Heldor oktober 11, 2021 — 15:53

    Herlig Tove!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close