Tora møter Regnbuereisen

Å gjøre yoga med barn går sjelden helt etter planen, noe du kan velge å se på som frustrerende eller du kan se den genuine verdien i det. Barn er så mye flinkere enn oss voksne i å være tilstede i nuet, noe vi kan ta stor lærdom av. Samtidig er de ofte lett å distrahere og ekstremt ærlige, både med hva de liker og ikke liker. De merker lett om du som voksen virkelig er tilstede sammen med dem eller om du har tankene på en helt annen plass. Min påstand er at dette med tilstedeværelse sammen med barn, er en av de største utfordringene vi har i dagens stressende samfunn. Med alt vi skal rekke over, er det så alt for lett å ha tankene en helt annen plass enn akkurat her og nå. Da kan yogaeventyr sammen med barn være et godt alternativ til å samle seg og bare være.

Eventyret Regnbuereisen laget jeg med inspirasjon fra min guddatter Tora, som fyller 3 år nå i slutten av mars. Tora har fått se bilder av illustrasjoner og hørt diktene etter hvert som de ble ferdige, så hun har vært med på hele reisen. Jeg var kjempespent på hvordan hennes møte med de ferdige A-4 kortene ville bli. Tenk hvis hun ikke likte dem i det hele tatt.

Jeg og Toras mamma Hilde bestemte oss for å filme møte med eventyret, slik at vi kunne dele det med alle Nordstjernas følgere. Vi rigget oss til hjemme i min stue og alle fikk være med. Jeg og Tora i hovedrollen, mamma Hilde som filmer, yogahunden Bella med sine pipeleker og kattungen Luna med sin rullende kule. Videoen er akkurat slik en barneyogaøkt med en aktiv 3-åring i hjemmet kan være. Full av små gullkorn, uforutsette sprell fra Bella og Luna, improvisasjon, glede, lek og en dunge med kjærlighet <3 Her kommer den uredigerte filmen av Toras første reise med regnbuen.

Likte du Regnbuereisen og ønsker å kjøpe yogakortene, finner du det i ressurspakken; Eventyrreisen, YOGAPAKKEN. For informasjon og bestilling, trykk på knappen nedenfor.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close