Barneyoga og åndelighet

Misoppfatning nr 2: Barneyoga er åndelig og har derfor ingenting i skolen å gjøre.

Både når jeg jobbet som lærer i skolen, og i min jobb som yogalærer, har jeg møtt på mange kommentarer i forhold til barneyoga og åndelighet. I denne vloggen belyser jeg hva som er definisjonen av åndelighet og ikke minst hvorfor Nordstjernas barneyoga ikke er åndelig, men et viktig verktøy for barns helse og velvære.

Temaet folkehelse og livsmestring har en sentral rolle i boka mi: Eventyrreisen, YOGA i skolen. Alle øvelsene i boka er knyttet opp mot temaet, samt kunnskapsmålene fra 1-4.klasse, noe som gjør den livssynsnøytral. I tillegg er den fullpakket av verktøy som barna kan integrere gjennom lek og læring, som er den absolutt beste måten å ta til seg læring på. Bli med meg inn i vloggen, så får du høre mer.

Ønsker du å videreformidle yoga til barn gjennom bruk av: Eventyrreisen, YOGA i skolen, kan du kjøpe boka ved å trykke på knappen nedenfor.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close