Barneyoga og religion

Misoppfatning nummer 1: mitt barn kan ikke gjøre barneyoga pga sin religion.

I dag starter jeg første del av en serie vlogginnlegg, hvor jeg tar oppgjør med misoppfatninger som mange voksne har i forhold til hva barneyogan jeg leverer er. Misoppfatninger som jeg har full forståelse av finnes, med tanke på hvordan yoga fremstilles mange plasser på nettet. På nettet finner du det du søker, så har du en tvil om at yoga er bra for barnet ditt, er det ikke vanskelig å finne stoff som styrker tvilen din. Og motsatt: er du en person som tror at yoga er bra for barnet ditt, er det heller ikke vanskelig å finne stoff som bygger opp under det.

Når det er sagt, så ønsker jeg å bringe frem i lyset hva Nordstjerna Barneyoga står for, og hvordan materialet er bygget opp på en livssynsnøytral måte, slik at det styrker hver enkelt barn på en best mulig måte. Lytt, le og lær 😉

Legg inn en kommentar

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close