Joiker inn det nye året!

Jul og nytt år gir tid for refleksjoner, ettertanke og funderinger om veien videre. For 2 år siden på denne tiden ble det klart og tydelig for meg, at jeg måtte si adjø til Sananda Yoga og ønske Nordstjerna Barneyoga velkommen. Jeg trappet ned Kundaliniyogaklassene og lot barneyogaen få større og større plass, til jeg høsten 2018 startet å reise rundt i Norges land med Eventyrreisen, YOGA for barn. På disse 2 årene har jeg hatt fantastiske møter med mennesker som brenner for det samme som jeg. Jeg har fått mulighet til å formidle mine kunnskaper om barneyoga gjennom latter, glede, tårer, alvor, tilstedeværelse og ikke minst gjennom lek. Jeg har fått muligheten til å la mitt eget indre barn ta mer og mer plass, og gi mer rom for glede i hverdagen.

Eventyrreisen er en retning i mitt liv som vokser frem fra hjerte, hvor jeg får glimt av veien videre uten at jeg kan detaljplanlegge. Detaljene lytter ikke til min utålmodighet, men åpenbarer seg når jeg er klar for dem. Reisen krever selvdisiplin og tilstedeværelse for rett og slett å kunne lytte til hjertets røst. Jeg er selv avhengig av daglig yoga og meditasjon for å kunne fortsette på denne livsveien. Yogaen fjerner ikke utfordringer i livet mitt, men hjelper meg å stå stødigere i dem. Jeg blir hele tiden utfordret utenfor min egen komfortsone gjennom nye oppgaver som skal manifesteres, og jeg merker at det er lettere å gå inn i utfordringene med trygghet. Jeg stoler på at hjertet vet hva som er best for meg og jeg gir mindre plass til “stemmene” i hodet som kritiserer hjertets vei.

Jeg er klar for å ta fatt på 2020 med det som året vil bringe. Nordstjerna Barneyoga skal få lov å utvikle seg videre i den takten som hjertet har valgt. For meg som synes digitale duppedingser er en STOR utfordring, kjenner jeg at komfortsonen også i det kommende år, vil bli utfordret i bøtter og spann. Hjemmesiden skal videreutvikles. Nettkurs er under planlegging, noe som medfører at jeg må lære meg mye teknisk. Nye norske mantrasanger ligger på lur. Eventyrreisen videreutvikles i moduler. Ja, her er det bare å la ballen rulle på og henge med så godt jeg kan. Jeg sier det samme til meg selv som jeg formidler på barneyoga: så lenge jeg gjør mitt beste er det godt nok.

Jeg vil avslutte med å takke alle vakre sjeler som har delt Eventyrreisen med meg i 2019 og ønske velkommen til dere som vil dele den med meg i 2020. Dere gjør reisen min til ren magi.

Helt til slutt vil jeg atter en gang gå utenfor komfortsonen og dele en joik med dere. Jeg ønsker 2020 velkommen med joiken som mine forfedre sang til meg gjennom en klardrøm for noen år siden. Jeg så dem sitte rundt bålet og jeg kjente at de joiket meg. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke var klar for å få høre hele joiken, resten skal jeg få når tiden er der. Så her kjære dere, er deler av Tove Iren Kvanmos joik, med ønske om et stjerneklart nytt år.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close