Den indre kritikeren

4 dager igjen til lansering av Eventyrreisen, YOGA i skolen og jeg er i fullstendig indre kaos. Mens hjerte mitt er SÅ stolt av boka og gleder seg vilt til å vise den frem, gjør den indre kritikeren alt den kan for å prate meg ned. Kritikeren mener jeg bør rømme til fjells og gjemme meg alene på hytta. Kroppen reagerer også. Fysiske symptomer som har vært borte i lange tider, er nå tilbake og vekker frykten i meg. En frykt som egentlig ikke handler om å gi ut bok, men om å stå i egen kraft og ha tro på meg selv. Angstklumpen i halsen tvinger meg å være tilstede i hvert et åndedrag. Tilstedeværelsen minner meg på at jeg har verktøyene som skal til for å komme meg gjennom frykten. Den minner meg på om at den indre stemmen sier at lanseringen kommer til å gå helt fint og at jeg er AKKURAT der jeg skal være i livet. Alt jeg trenger å gjøre for øyeblikket er å puste og ha tillit. Det er dette som for meg er yoga utenfor matta. Jeg kaller det; yoga in real life.

Hver morgen står jeg opp og setter meg på yogamatta. Jeg setter av tid til meg selv for pust, bevegelse og meditasjon. Jeg kjenner etter hva kropp og sinn har behov for akkurat i den stunden. Ingen prestasjon er påkrevd, bare lytting til min indre stemme. Ved å sette av denne tiden til rengjøring og vedlikehold av kropp og sinn, får den indre stemmen større og større plass, ikke bare på yogamatta, men i livet selv. Stemmen vil ikke lenger bli kvalt av mitt eget ego, så den gjør seg klar og tydelig. Den forblir ikke bare på innsiden, men tar sin plass på papiret gjennom to bøker og en kortstokk. Den indre stemmen trykker seg nå opp gjennom halsen og formidler barneyoga rundt om i hele landet. Den er befriende og skremmende på samme tid, og tar stadig nye former. Former som joik, toner og sang.

Jeg kjenner at stemmen kommer fra hjertet og jeg har gjort et valg. På godt nordnorsk så driter jeg i kritikeren og følger hjertet. Så her kjære leser, presenterer jeg egenskrevet barnemeditasjon, fra musikk-kapitlet i Eventyrreisen, YOGA i skolen. Tonene kom strømmende på mens jeg kjørte hjem fra en yogaklasse. Ordene er en omformulering av den engelske varianten av meditasjonen. Felix på 6 år er avbildet. Narvik lydstudio står for innspillingen. Det er nå 2 år siden tonene kom til meg og nå er altså tiden her for å dele. Stemmen er min, men valget er ditt. Vil DU lytte til min stemme?

2 tanker om “Den indre kritikeren

  1. Gratulerer med lansering av spennende bok, og med utrolig kult barnemantra. Fortsett å lytte til hjertet<3

    1. Tusen takk Marion, så godt å få tilbakemeldinger og fine ord <3

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close